vineri, 26 februarie 2010

INFO. Week-end fără meciuri oficiale

După şase săptămâni consecutive în care au avut programate meciuri în cadrul Campionatelor Naţionale Under 15 şi Under 16, dar şi în Divizia Onoare, la feminin, jucătoarele alb-roşiii nu vor disputa, în acest week-end nicio întâlnire oficială, echipierele Baschet Club Star urmând să rămână la antrenamente atât sâmbătă, cât şi duminică. Există posibilitatea disputării unui amical, însă, până vineri la prânz, nu s-a luat nicio decizie în acest sens.

Ioana Murea nu a fost prezentă la nicio şedinţă de pregătire în această săptămână, extrema alb-roşiilor având probleme cu spatele, astfel că jucătoarea a avut exerciţii speciale de recuperare. Echipiera Baschet Club Star urmează să reintre pe teren la partidele oficiale din cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional Under 15, grupa valorică B. Adriana Şişcă şi Mădălina Stan nu mai fac parte din lotul grupării din Capitală pentru acest sezon competiţional, care se va încheia în luna septembrie, în timp ce Denisa Fitero (foto, la minge) şi Mihaela Dragomir au fost avertizate.

Rezultate
În acest sezon competiţional, echipa Baschet Club Star a disputat 24 de meciuri oficiale şi a câştigat zece dintre acestea. În Campionatul Naţional feminin Under 16, gruparea din Capitală a înregistrat cinci victorii din şapte partide.

Din cele 11 jucătoare din lotul echipei Baschet Club Star, două nu vor avea drept de joc în Campionatul Naţional feminin Under 16. Nicoleta Constantinescu şi Miruna Lală nu şi-au îndeplinit baremul unic de minimum 60 de puncte la normele de control şi vor evolua doar la Under 15, în timp ce Ioana Murea va încerca să mărească componenţa grupării din Capitală la junioare doi, Mika având dreptul de a da probele deoarece a fost accidentată şi nu a intrat până acum la această categorie de vârstă.

În perioada 5-7 martie se va desfăşura, la Galaţi, turneul de sală al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare. Phoenix Galaţi şi Baschet Club Star şi-au asigurat prezenţa în fazele superioare ale competiţiei, în timp ce CSS Bacău şi CSS Botoşani se luptă pentru încă un loc. CS Dan Dacian nu mai are nicio şansă de a accede în Top 16. Formaţia din Capitală ar trebui să aibă opt sportive la acest turneu, însă prezenţa Ioanei Miroiu este incertă, din motive familiare.

Pentru a vedea compoenţa echipei Baschet Club Star pentru Campionatul Naţional feminin Under 16, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: