sâmbătă, 9 ianuarie 2010

MUNICIPAL. Start şi pentru junioare

La nici 24 de ore după ce s-au întors de la Galaţi, unde au participat la cel de-al doilea turneu de sală al seriei a doua din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, echipierele Baschet Club Star vor debuta în cadrul Campionatului Municipal din Bucureşti, Divizia Onoare, competiţie rezervată senioarelor, acolo unde gruparea din Capitală mai are înscrisă încă o formaţie.

Ioana Miroiu & Co vor încerca să se lupte de la egal la egal cu jucătoare mai puternice şi mai experimentate, într-o competiţie în care asociaţia Baschet Club Star mai are validată încă o echipă, cea de senioare, lot care este lider în Divizia Onoare, cu patru puncte din tot atâtea posibile. Decizia ca formaţia de junioare să participe în această întrecere a venit în urma problemelor pe care jucătoarele alb-roşiii le au cu normele, în Campionatul Naţional Under 16, acolo unde nu au drept de a evolua decât cinci sportive.

Debut Diana Robu va evolua pentru prima dată într-un meci oficial al echipei Baschet Club Star. Pivotul alb-roşiilor a fost transferat în inter-sezon de la formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti.

Cum Miruna Lală, Nicoleta Constantinescu şi Alexandra Anghel nu au drept de joc în întrecerea rezervată junioarelor doi, iar Ioana Murea şi Diana Robu aşteaptă să-şi dea normele de control impuse de federaţia de specialitate, s-a hotărât ca şi lotul sportivelor născute în anii 1995 şi 1996 să fie înscris în Campionatul Municipal de senioare, Divizia Onoare. În această competiţie mai evoluează Baschet Club Star A, CSS 4 A, CSS 4 B şi Just Us.

Formaţia junioarelor se va numi Baschet Club Star B în Divizia Onoare şi va debuta, duminică, cu echipa clubului CSS 4 B. Adversarele jucătoarelor alb-roşiii au pierdut toate partidele disputate până acum şi vor încerca să se impună, pentru prima dată, în faţa Ioanei Miroiu & Co. Acesta va fi cel de-al şaselea meci, în ultimele patru zile, al echipierelor Baschet Club Star, care au revenit, sâmbătă-seară, în Capitală, după cel de-al doilea turneu de sală al Campionatului Naţional feminin Under 15.

La turneul de sală de la Galaţi, echipa Baschet Club Star a reuşit două victorii care au readus-o în lupta pentru calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 15. Detalii aici...

Niciun comentariu: