joi, 7 ianuarie 2010

ÎNFRÂNGERE. Primul sfert a decis meciul

Cele 19 puncte reuşite de Denisa Fitero (foto, la minge), la care Ioana Miroiu a mai adăugat încă zece, nu au fost suficiente pentru ca echipa Baschet Club Star să câştige meciul cu Olimpia Bucureşti, scor 59-86. Partida s-a disputat, joi, la Galaţi şi a contat pentru cel de-al doilea turneu de sală al Campionatului Naţional feminin Under 15, seria a doua. Cea mai bună marcatoare a adversarelor a fost Andreea Ene, cu un total de 19 puncte.

Chiar dacă au pierdut partida cu Olimpia, echipierele Baschet Club Star păstrează, încă, şanse reale de a ocupa un loc care asigură calificarea directă la turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15. Pentru a ajunge în această fază, jucătoarele alb-roşiii au nevoie de cel puţin două victorii în următoarele trei meciuri, cu CS Dan Dacian, CSS Universitatea Craiova şi cu Phoenix Galaţi, ultima formaţie asigurându-şi prezenţa în partea a doua a competiţiei după victoria categorică, scor 99-11, cu CS Dan Dacian. CSS Univ. Craiova a stat în această rundă.

Revenire
Ioana Murea şi-a reluat antrenamentele şi va putea evolua, din nou, pentru Baschet Club Star, după ce, în luna mai a anului trecut, jucătoarea a fost operată la ligamente, la piciorul stâng.


Primul sfert a decis, practic, câştigătoarea meciului dintre Olimpia şi Baschet Club Star, adversarele jucătoarelor alb-roşiii adjudecându-şi această perioadă cu scorul de 26-11. Până la pauza mare, ecartul a crescut, iar după 30 de minute din această întâlnire tabela a indicat 69-46 pentru gruparea din Şoseaua Iancului. Olimpia, cu cinci victorii din şase întâlniri este la un succes de calificarea la turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15.

Echipa Baschet Club Star nu va evolua în reuniunea de joi-seară, având o etapă pauză. Vineri, jucătoarele alb-roşiii vor întâlni, în ordine, pe CSS Universitatea Craiova şi pe CS Dan Dacian. Ambele meciuri se vor disputa seara, deoarece adversarele Ioanei Miroiu & Co au solicitat organizatorilor ca această partidă să fie reprogramată. În ultima zi a competiţiei de la Galaţi, Baschet Club Star va urma să întâlnească liderul grupei, Phoenix.

Pentru a avea o jucătoare de talie în Campionatul Naţional feminin Under 16, echipa Baschet Club Star a transferat-o pe Diana Robu. Detalii aici...

Niciun comentariu: