marți, 26 ianuarie 2010

INFO. Phoenix - BC Star se va juca în martie

Partida dintre echipele Phoenix Galaţi şi Baschet Club Star Bucureşti, din cadrul etapei a VIII-a a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare, a fost amânată pentru perioada 5-7 martie. În acel interval va avea loc turneul de sală al seriei, care va fi organizat la Galaţi, astfel că cele două grupări vor putea disputa restanţa din returul acestui sezon competiţional.

Iniţial, partida a fost programată pe 23 ianuarie, la Galaţi, însă echipa Baschet Club Star nu a putut face deplasarea din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (ninsoare, viscol şi ger) şi a închiderii "Autostrăzii Soarelui" şi a unui drum adiacent . Cele două formaţii şi Feferaţia Română de Baschet au decis, de comun acord, reprogramarea întâlnirii la o dată care va fi stabilită ulterior de cluburile în cauză, jocul urmând să se dispute în perioada 5-7 martie, conform înţelegerii dintre conducerile echipelor. Această decizie a fost luată, oficial, luni-seara.

Palmares
În acest sezon, jucătoarele echipei Baschet Club Star au disputat 16 meciuri oficiale, în trei competiţii. Gruparea din Capitală şi-a împărţit, în mod egal, numărul victoriilor şi al înfrângerilor la jumătatea acestor campionate.

În grupa a cincea de calificare la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16, lider este Phoenix Galaţi, echipă care şi-a adjudecat şase meciuri din şase posibile, locul al doilea fiind ocupat de Baschet Club Star cu patru victorii din cinci partide. CSS Botoşani, cu trei jocuri câştigate şi trei pierdute, CSS Bacău, cu două reuşite din şase, şi CS Dan Dacian, cu şase înfrângeri şase, ocupă, în ordine următoarele trei locuri. Pentru faza următoare se califică direct primele trei grupări din această serie.

Următorul meci al echipei Baschet Club Star, în Campionatul Naţional feminin Under 16, este programat pe data de 13 februarie, atunci când jucătoarele alb-roşiii vor întâlni, pe propriul teren, formaţia CSS Botoşani, într-o partidă decisivă pentru calificarea în faza următoare a competiţiei. În cazul în care gruparea din Capitală va învinge în această întâlnire, Ioana Miroiu & Co îşi vor asigura, matematic, prezenţa în Top 16.

Pentru jucătoarele care doresc să facă parte din echipa Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: