vineri, 25 septembrie 2009

MASTER. Star şi Reds Star, la turneul final

Sâmbătă şi duminică, în perioada 26-27 septembrie, se va desfăşura Master-ul turneului de streetball de la baza sportivă Sport Arena, complex care se află situat în cadrul Institutului Politehnic Bucureşti. La categoria de vârstă sub 14 ani s-au calificat şase echipe, două dintre aceste formaţii fiind alcătuite din jucătoare de la Baschet Club Star.

Cele două echipe ale Baschet Club Star au fost repartizate în două serii diferite. Formaţia Reds Star (Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu, Mihaela Nemil şi Miruna Lală, foto) va face parte din grupa A, alături de Just Us şi Ninja Girls, în timp ce Star (Mihaela Dragomir, Simona Rădanţu, Denisa Fitero şi Mădălina Stan) a fost repartizată în grupa B, urmând să joace cu Chiar Ele şi cu Verde. Primele două team-uri, din fiecare serie, se califică mai departe, în semifinale, ultimul act urmând să se dispute duminică dimineaţă, de la ora 9.40.

Preliminarii Echipa Reds Star a câştigat al treilea turneu preliminar la Sport Arena, în timp ce componentele formaţiei Star şi-au asigurat calificarea la Master printr-un loc trei la al doilea turneu şi o clasare în primele cinci team-uri la cel de-al treilea.

În grupa A, echipa Reds Star le va avea ca adversare pe principalele favorite ale competiţiei: formaţia Just Us, team care a adunat de-a lungul celor patru turnee preliminare 122 de puncte, şi Ninja Girls, care şi-a trecut în cont 76 de puncte. În întâlnirile directe, la Sport Arena, Reds Star a învins Just Us în finala turneului al treilea, tot atunci trecând şi pe Ninja Girls. Pentru a se califica în semifinale, Reds Star are nevoie de cel puţin o victorie.

Echipa Star pare a avea o misiunea mai uşoară în grupa B, acolo unde va întâlni două formaţii mai accesibile, Verde şi Chiar Ele. În această serie, Chiar Ele a adunat 66 de puncte, Verde a strâns 38 în două turnee, în timp ce Star a totalizat 40 de puncte. Star a pierdut în faţa jucătoarelor de la echipa Verde o singură dată, scor 9-11, şi a învins cu 11-5 pe Chiar Ele, însă după un meci disputat.

Pentru a vizualiza programul categoriei sub 14 ani feminin la Master, daţi click aici...

Niciun comentariu: