sâmbătă, 26 septembrie 2009

INEDIT. Duel spectaculos în semifinale

Cele două echipe ale Baschet Club Star, care participă în aceste zile, la Master-ul turneului de streetball de la Sport Arena s-au calificat în semifinale. Astfel, duminică, de la ora 9.20, Star şi Reds Star se vor întâlni în penultimul act al competiţiei, urmând să se lupte pentru un loc în finala turneului găzduit de baza sportivă a Institutului Politehnic Bucureşti.

Mihaela Dragomir, Denisa Fitero şi Andreea Ene nu au avut probleme în grupa din care au făcut parte, chiar dacă rezultatele pe care echipa lor le-a înregistrat, au fost foarte strânse. Fără Simona Rădanţu, care nu a putut fi prezentă la Master, cele trei jucătoare au învins echipele Chiar Ele, scor 12-11, şi Verde, scor 8-7. În ambele partide, Star a avut şi patru puncte avans, însă a trebuit să se mulţumească cu două succese la limită.


Reds Star a evoluat mai convingător în seria sa, chiar dacă a încheiat grupa pe poziţia a doua, după un eşec, scor 12-13, după prelungiri, cu Just Us, favorita turneului, şi o victorie clară cu 10-5 în faţa formaţiei Ninja Girls. Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu, Miruna Lală şi Mihaela Nemil (foto) au arătat că au şansa lor la un loc în finală, fiind foarte exacte mai ales în defensivă, acolo unde au recuperat mingi importante.

Duminică dimineaţă se vor disputa semifinalele turneului Master de la Sport Arena. În paralel se vor juca întâlnirile Reds Star - Star, pe terenul "Gazeta Sporturilor", şi Just Us - Verde, pe terenul "Adevărul". Cele două finale, pentru desemnarea câştigătoarei întrecerii şi cea pentru clasament, vor avea loc câteva minute mai târziu, pe aceleaşi arene. În regulamentul baschetului de stradă, un meci se termină când o echipă marchează prima 15 puncte sau după 15 minute de joc.

Pentru a vizualiza rezultatele primei zile la categoria sub 14 ani feminin, daţi click aici...

Niciun comentariu: