miercuri, 26 august 2009

LIVE. Transmisie in direct, cu Olimpia!

Echipa Baschet Club Star a pierdut primul meci din cadrul turneului final al Campionatului National feminin Under 14 de la Timisoara. Prima partida a jucatoarelor alb-rosiii s-a disputat miercuri, cu formatia MC Cluj, gruparea ardeleana respectandu-si statutul de favorita si impunandu-se cu scorul de 76-24.

Partida a fost la discretia echipei MC Cluj, care a profitat si de faptul ca jucatoarele de la Baschet Club Star au intrat timorate pe teren si au fost taxate de adversare. Astfel, dupa prima jumatate, ardelencele aveau pe tabela un scor care nu mai necesita niciun comentariu: 41-2! "Nu pot sa-mi dau seama ce am avut astazi, atat eu cat si colegele mele. Pur si simplu am fost de nerecunoscut in primele doua sferturi", a declarat Miruna Lala pentru site.

Info Prima zi a turneului final de la Timisoara nu a adus nicio surpriza la feminin si nici la masculin. Rezultatele pot fi vizualizate accesand acest link.

A doua partida a echipei Baschet Club Star la turneul final al Campionatului National feminin Under 14 va fi cu formatia Olimpia Bucuresti. Meciul va incepe la ora 11.00 si va fi transmis, in direct, de site-ul nostru. Acest lucru va fi o premiera in baschetul din tara noastra, pentru prima oara realizandu-se un scor in timp real al unui joc la categoria de varsta sub 14 ani, la fete. Fiecare suporter al acestor cluburi va putea observa tabela de marcaj in timp real, aceasta activandu-se printr-un simplu refresh al calculatorului.

Formatia Olimpia Bucuresti a invins in primul meci de la Timisoara pe CSS Satu-Mare cu scorul de 66-55, dupa ce, la jumatatea intalnirii, ardelencele au avut un ecart de 12 puncte: 39-27. Phoenix Galati nu a avut probleme cu CSS Ramnicu Valcea, de care a trecut cu scorul de 70-24, in timp ce Bega Timisoara s-a luptat pentru a-si castiga primele doua puncte la ultimul act: 56-27 cu CSS Universitatea Craiova.

Pentru a vedea cine a fost cea mai buna jucatoare a echipei Baschet Club Star in meciul cu MC Cluj, dati click aici...

Niciun comentariu: