joi, 16 aprilie 2009

DECIZIE. Schimbare de căpitani la Star

Începând de joi, echipa Baschet Club Star are, oficial, un nou cuplu de căpitani. Simona Rădanţu va face pereche cu Mihaela Dragomir, cele două jucătoare urmând să facă legătura între lot şi conducerea clubului. Denisa Fitero a fost cea care a fost desemnată, la începutul sezonului, să fie cea care reprezintă interesele alb-roşiilor.

Mihaela Dragomir (foto) a mai fost căpitan al echipei şi sezonul trecut, iar Simona Rădanţu a îndeplinit, cu brio, această funcţie în actuala ediţie a Campionatului Naţional feminin
Under 14. Cele două componente ale Baschet Club Star au fost desemnate de conducerea tehnică să asigure legătura cu staff-ul alb-roşiilor până la finalul campionatului, indiferent dacă B.C. Star se va califica sau nu la turneul final din luna august. Ultimul act al acestui sezon va avea loc în perioada 26-30 august, la această întrecere urmând să ajungă doar primele opt echipe din România.

Conducerea Baschet Club Star regretă această schimbare, însă a fost o mutare previzibilă în ultima perioadă. "Jucătoarea a încălcat un punct din Regulamentul de Ordine Interioară şi nu mai poate îndeplini această funcţie. Denisa Fitero va rămâne în lot, ca sportivă activă a echipei", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Conform conducerii clubului, Denisa Fitero ar putea să lipsească de la primul turneu semifinal, o decizie în acest sens urmând să se ia după Sărbătorile Pascale. Centrul alb-roşiilor nu s-a antrenat joi dimineaţă şi nu va fi prezent nici la şedinţa de pregătire de vineri. În cazul în care sportiva nu va evolua în perioada 24-26 mai, la turneul din sala Olimpia, locul său va fi luat de Adriana Şişcă.

Citiţi aici caracterizarea jucătoarei Mihaela Dragomir.

Niciun comentariu: