sâmbătă, 11 aprilie 2009

ŞANSĂ. La un pas de turneul final naţional!

Lotul de jucătoare al echipei Baschet Club Star îşi continuă pregătirile pentru primul turneu de sală al seriei semifinale A, care ca avea loc în Bucureşti, în sala Olimpia. În această grupă se află Phoenix Galaţi, CSS Univ. Craiova, Olimpia Bucureşti, Baschet Club Star, CSS Gheorgheni şi CSS Constanţa.

În perioada 24-26 aprilie se va juca prima fază a turneului semifinal, grupa A, urmând ca, la finele lunii mai să se dispute returul. Cea de-a doua fază a seriei este programată la Galaţi, în perioada 29-31 mai. Baschet Club Star are nevoie de cel puţin patru victorii pentru a se califica la turneul final 1-8 al Campionatului Naţional Under 14.

Din cele 14 jucătoare alb-roşiii, doar zece vor fi selecţionate pentru a fi trecute pe foile de arbitraj ale jocurilor din penultimul act. Ingrid Lişman a suferit o uşoară entorsă în meciul amical cu CSS 4, însă a revenit la pregătire, în timp ce Mădălina Stan a început şi ea antrenamentele după o problemă familiară. Mihaela Dragomir a avut probleme medicale la piciorul drept, însă a fost recuperată, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu Ioana Murea, care a trecut peste ruptura de ligament de la rotulă.

"Este foarte important să avem toate jucătoarele apte pentru efort în această perioadă şi să le ferim de accidentări. Sper să ne calificăm la turneul final, însă nu de pe locul patru, aşa cum se aşteaptă toată lumea", a declarat Valentin Bâlă pentru site. Phoenix Galaţi, Universitatea Craiova şi Olimpia Bucureşti au şansele cele mai mari la primele trei locuri din serie, poziţii care asigură un culoar mai bun la turneul final.

Pentru a vedea componenţa tuturor seriilor semifinale din Campionatul Naţional de juniori daţi click aici...

Niciun comentariu: