duminică, 8 februarie 2009

PREGATIRE. Ultimul joc inainte de Phoenix

Echipa Baschet Club Star a sustinut duminica un meci de verificare cu formatia Under 14 a clubului Scoala de Baschet Dan Dacian. Intalnirea s-a disputat in sala de educatie fizica si sport a Scolii 286 din Capitala, iar scorul final a fost de 96-36 in favoarea jucatoarelor alb-rosiii. Aceasta intalnire a fost ultima verificare inaintea celui mai important meci din acest an al Baschet Club Star, care va intalni pe 15 februarie, in Bucuresti, puternica echipa Phoenix Galati, una dintre pretendentele la o medalie in Campionatul National feminin Under 14.
Partida dintre Baschet Club Star si Scoala de Baschet Dan Dacian a fost dominata din primul si pana in ultimul minut de jucatoarele alb-rosiii, de la care au lipsit Ingrid Lisman si Andreea Nichifor, ambele invoite de conducerea tehnica. Ioana Miroiu, Mihaela Dragomir si Denisa Fitero au punctat in dese randuri pe contraatac, in timp ce Mihaela Nemil si Nicoleta Constantinescu au reusit numeroase interceptii si au lucrat foarte bine in tandem.
In spatiul de trei secunde, centrii Baschet Club Star nu au prins o zi fasta, chiar daca atat Miruna Lala, cat si Adriana Sisca si Alexandra Anghel si-au creat destule ocazii si au marcat de cel putin trei ori fiecare. La recuperare adversarele au fost inferioare, dovada si plusul de talie al componentelor formatiei antrenate de Valentin Bala. Diferenta de valoare s-a vazut inca din primele cinci minute, Scoala de Baschet Dan Dacian nefiind o echipa inscrisa in Campionatul National Under 14 in acest sezon. Simona Radantu si Ioana Murea au valorificat numeroase mingi utile in ofensiva, facand foarte bine faza de tranzitie.
Baschet Club Star s-a calificat in grupa valorica A, acolo unde se lupta, alaturi de Phoenix Galati, CSS Gheorgheni si de CSS Bacau la un loc pentru turneul semifinal. Primele trei formatii din aceasta serie se califica direct in penultima faza a Campionatului National feminin Under 14. Gruparea din Capitala si-a adjudecat primele doua partide din grupa, 75-20 cu CSS Bacau si 89-38 cu CSS Gheorgheni, ocupand locul doi in serie, la egalitate de puncte cu Phoenix, insa cu un cosaveraj inferior.

Niciun comentariu: