joi, 12 februarie 2009

INFO. Antrenamente pentru derby-ul grupei

Duminica, 15 februarie, se va disputa etapa a treia din cadrul Campionatului National feminin Under 14, grupa valorica A, seriile de calificare pentru turneul semifinal. Echipa Baschet Club Star va intalni, pe propriul teren, liderul grupei B, Phoenix Galati, una dintre cele mai puternice grupari din România la aceasta categorie de varsta. Partida se va disputa in sala Scolii 97 din Capitala si va incepe de la ora 13.00. Este prima intalnire dintre cele doua echipe, adversarele pornind cu prima sansa.
Baschet Club Star si Phoenix Galati impart, impreuna, primele doua pozitii din seria de calificare B, insa sunt despartite de cosaveraj, acolo unde gruparea din Moldova este net superioara.
Adriana Sisca s-a accidentat la picior la antrenamentul de marti seara si nu va putea evolua duminica, centrul alb-rosiilor fiind indisponibil timp de
14 zile. „Am fost la spital si mi s-a spus ca este o lovitura mai grava, in zona gleznei, asa ca va trebui sa port ghips timp de doua saptamani. Imi pare rau ca nu voi putea fi pe teren in jocurile urmatoare”, a spus optarul Baschet Club Star.
Nicoleta Constantinescu s-a recuperat complet dupa operatia de apendicita si va face parte din lotul echipei din Capitala, coordonatorul de joc al
alb-rosilor urmand sa completeze lista fundasilor alaturi de Mihaela Dragomir si de Simona Radantu. Ioana Miroiu, Ioana Murea, Mihaela Nemil si Ana-Maria Draghici sunt baschetbalistele care vor evolua pe extrema, in timp ce Denisa Fitero, Miruna Lala, Ingrid Lisman, Andreea Nichifor si Alexandra Anghel vor ocupa spatiul de trei secunde.
Phoenix Galati va sosi in Bucuresti in ziua meciului si va ajunge la sala unde se va disputa jocul in jurul orei 12.00. Din grupa de calificare B mai fac parte CSS Gheorgheni si CSS Bacau, care se vor confrunta in aceeasi zi, duminica, la Gheorgheni.

Niciun comentariu: