miercuri, 4 februarie 2009

ANIVERSARE. La multi ani, Dada!

Inceputul acestui an a fost unul prosper pentru echipa Baschet Club Star. Atat din punct de vedere al rezultatelor cat si extrasportiv. Dupa Denisa Fitero, a venit, miercuri, randul Madalinei Stan sa-si aniverseze ziua de nastere. Extrema alb-rosiilor a implinit pe data de 4 februarie varsta de 13 ani si a fost foarte incantata de acest lucru.
Denisa Fitero, Madalina Stan (foto) si Alexandra Anghel sunt cele trei componente ale Baschet Club Star care s-au nascut in 1996, in timp ce restul jucatoarelor, 11 din 14 din lot,
s-au nascut in 1995.
Dada, asa cum este alintata Madalina Stan de colege, a adus pentru prietenele sale din echipa suc si bomboane, dar si cateva fursecuri, pe care cele 12 jucatoare le-au devorat dupa antrenamentul din acesta dimineata, unul destul de obositor, in care pregatirea fizica a predominat. „Sunt fericita deoarece am implinit 13 ani. As putea spune ca, timp de cateva luni cel putin, sunt pe picior de egalitate cu restul colegelor mele”, a declarat, zambind, extrema alb-rosiilor pentru site.
Madalina Stan practica baschetul de performanta de doi ani si nu a evoluat decat pentru Baschet Club Star. Chiar daca este una dintre cele mai tinere jucatoare din lot, Dada ajuta foarte mult echipa si are un rol hotarator in defensiva. Aruncarile sale de la distanta si semidistanta sunt imprevizibile, iar procentajul de la linia de libere este foarte bun. Recordul de puncte marcate al jucatoarei este de 14. Baschet Club Star ii ureaza Madalinei Stan sanatate si cat mai multe bucurii alaturi de familie si de echipa.
La multi ani, Dada!
REVENIRE. La antrenamentul de miercuri dimineata a fost prezenta si Nicoleta Constantinescu. Fundasul alb-rosiilor a lipsit de pe teren timp de aproximativ doua saptamani, fiind operata de apendicita. Jucatoarea a primit acceptul medicilor pentru a reveni pe parchet, astfel ca ea va fi prezenta la meciul de campionat cu Phoenix Galaţi, dar si la partidele amicale pe care B.C. Star le va sustine joi seara, cu Raptors, si vineri dupa amiaza, cu Scoala Americana. Marti, 3 februarie, Baschet Club Star a pierdut, scor 120-125, intalnirea de verificare cu Raptors, disputata pe parcursul a 120 de minute.

Niciun comentariu: