vineri, 16 ianuarie 2009

MODIFICARI. Probleme de lot pentru B.C. Star

Prima etapa din cadrul seriei B a grupei valorice A din cadrul Campionatului National feminin Under 14 se apropie. Duminica, 18 ianuarie, de la ora 13.30, in sala Scolii 97 din Bucuresti, Baschet Club Star va intalni acasa pe CSS Bacau, o formatie care a reusit calificarea in aceasta faza a competitiei dintr-o serie cu CSS Botosani, KSE Targu Secuiesc si CSS Unirea Iasi. Conform declaratiilor oficialilor echipei din Bacau, adversarele jucatoarelor alb-rosii vor sosi in Capitala in ziua meciului. Tot duminica se va mai disputa si celalalt meci din grupa: Phoenix Galati - CSS Gheorgheni.
Fata de lotul anuntat initial au aparut cateva modificari in formatia Baschet Club Star. Astfel, Adriana Sisca a fost inlocuita cu Ana-Maria Draghici, iar prezenta Denisei Fitero pe teren este pusa sub semnul intrebarii. Nicoleta Constantinescu se va opera luni, 19 ianuarie, de apendicita, insa ea a primit acordul pentru a evolua cu CSS Bacau, o hotarare definitiva va fi luata abia sambata, dupa ultimul antrenament. In cazul in care Denisa Fitero nu va fi trecuta pe foaia de arbitraj, capitan va fi Simona Radantu.
Roxana Mitroi a renuntat la baschetul de performanta, astfel ca fostul pivot al alb-rosiilor a predat joi seara echipamentul de joc. "Nu mai pot face fata la antrenamente. Ma doare piciorul si nu vreau sa risc o alta accidentare care sa ma duca la operatie. Si asa am ceva probleme cu el si nu vreau
sa-l solicit", si-a motivat Roxana Mitroi decizia. Nici Andreea Nichifor nu
s-a mai prezentat la pregatire in aceasta saptamana, insa sportiva a fost invoita de club din cauza unei raceli. Exista posibilitatea ca, pentru a doua parte a campionatului, Elena Florea sa revina la echipa, insa se asteapta acordul jucatoarei.
In alta ordine de idei, fiecare componenta a echipei a primit cate o geanta pentru deplasari. "Vrem sa facem din Baschet Club Star un club profesionist, in viitor. Acum incercam sa aratam ca aici se face treaba si ca stim sa ne respectam jucatoarele si adversarii. Vor mai fi schimbari in timp, insa nu putem sa vorbim acum despre ele, pentru ca ar fi mult prea devreme", a declarat Valentin Bala pentru site.
ANIVERSARE. Vineri, 16 ianuarie, Denisa Fitero si-a aniversat ziua de nastere. Capitanul echipei Baschet Club Star Bucuresti a implinit varsta de 13 ani. Componenta a lotulului national feminin Under 14 si jucatoare de baza in lotul alb-rosiilor, Denisa si-a dorit sa practice acest sport si o are drept model pe Diana Pop. Conducerea clubului ii ureaza componentei Baschet Club Star cat mai multe meciuri in tricoul alb-rosu, sanatate si numai bucurii. La multi ani, Denisa!

Niciun comentariu: