duminică, 18 ianuarie 2009

CAMPIONAT. B.C. Star - C.S.S. Bacau 75-20

Baschet Club Star a castigat primul meci din cadrul seriei B a Campionatului National feminin Under 14, grupa
valorica A. Jucatoarele alb-rosii au dispus acasa, cu scorul de 75-20, de echipa Clubului Sportiv Scolar Bacau, la capatul unui meci in cate gruparea din Capitala a condus ostilitatile in teren din primul si pana in ultimul minut.
Cu cele 16 puncte marcate,
Ioana Murea (foto) a reusit un nou record al carierei, cu 16 puncte marcate, precedentul fiind de 13. Extrema Baschet Club Star a inceput patida ca titulara si a facut un joc perfect in defensiva, iar in atac a punctat numai din actiune. Denisa Fitero, cu 11 puncte, Mihaela Dragomir si Ioana Miroiu, ultimele doua impartindu-si in mod egal 20 de puncte, au fost alte trei jucatoare care au realizat cel putin zece puncte. Excelent jocul la interceptie al Ioanei Murea si al Simonei Radantu, ambele fiind foarte bine ajutate de Mihaela Nemil, Ana-Maria Draghici si de Madalina Stan. Miruna Lala si Ingrid Lisman au acoperit foarte bine spatiul de trei secunde si au punctat de la semidistanta. Nicoleta Constantinescu a fost, din nou, omul care a dat tonul in ofensiva, fundasul alb-rosiilor punandu-si coechipierele in pozitii clare de a marca.
De notat faptul ca 11 din cele 12 jucatoare trecute pe foaia de arbitraj au inscris cel putin un cos din actiune. Urmatorul meci al Baschet Club Star se va disputa duminica viitoare, pe 25 ianuarie, la Gheorgheni, cu CSS din localitate. Formatia din judetul Harghita a pierdut in prima partida din serie la Galati, cu scorul de 25-125, intalnirea disputata cu Phoenix, grupare care si-a anuntat deja candidatura la unul din primele locuri din Romania.
Fosta adversara a Baschet Club Star din grupa de calificare, Olimpia Bucuresti, a cedat acasa, scor 54-58, meciul cu CSS Universitatea Craiova. Gruparea din soseaua Iancului face parte din seria A de calificare a Campionatului National feminin Under 14, grupa valorica A, alaturi de CSS Botosani si de CSS Constanta. Surpriza primei etape a seriilor de calificare din grupa valorica A s-a inregistrat la Timisoara, acolo unde Bega, din localitate, a pierdut in fata jucatoarelor de la CSS Satu-Mare.

Niciun comentariu: