duminică, 11 ianuarie 2009

ECHIPA. Lotul pentru meciul cu C.S.S. Bacau

Baschet Club Star si-a continuat, in aceasta saptamana, programul de pregatire obisnuit, cu antrenamente in fiecare seara. Jucatoarele alb-rosii au evoluat sambata, 10 ianuarie, in sala Olimpia, intr-un meci amical cu formatia din Soseaua Iancului. Partida a fost una foarte echilibrata si a avut doua parti distincte. In prima jumatate, gazdele
s-au distantat si au practicat un baschet spectaculos, in timp ce, dupa pauza, Denisa Fitero & Co au dominat ultimele doua perioade pe fondul unei caderi fizice a sportivelor de la Olimpia.
In ceea ce priveste lotul alb-rosiilor, pentru intalnirea cu CSS Bacau, care va avea loc duminica, 18 ianuarie, in scoala 97 din Capitala, au fost retinute in lot 12 jucatoare. Exista posibilitatea ca pe foaia de arbitraj sa fie trecute doar zece componente ale Baschet Club Star, insa o decizie definitiva in acest sens va fi luata de conducerea tehnica a echipei abia cu 48 de ore inainte de primul angajament. Gruparea din Bacau va sosi in Bucuresti in ziua meciului, dupa cum ne-a declarat Rodica Coneschi, profesoara la acest club. Nicoleta Constantinescu ar putea sa nu evolueze in intalnirea din 18 ianuarie, deoarece trebuie sa se opereze de o usoara forma de apendicita. In functie de decizia medicilor, fundasul alb-rosiilor va fi sau nu prezent in primul joc oficial din 2009 al clubului nostru.
Baschet Club Star si CSS Bacau fac parte din seria B a grupei valorice A, din cadrul Campionatului National Under 14 feminin, acolo unde au mai fost repartizate echipele Phoenix Galati si CSS Gheorgheni. Primele trei clasate, din patru, obtin dreptul de a se prezenta la turneul semifinal, acolo unde vor fi alcatuite doua grupe a cate sase formatii fiecare, primele patru din fiecare serie urmand sa participe la turneul final pentru locurile 1-8, care se va desfasura in luna august.
Pentru partida cu CSS Bacau au fost retinute in lot urmatoarele jucatoare: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir si Simona Radantu (fundasi), Ioana Miroiu, Ioana Murea, Madalina Stan si Mihaela Nemil (extreme), Miruna Lala, Adriana Sisca si Denisa Fitero (centri) si Ingrid Lisman
si Alexandra Anghel (pivoti).

Niciun comentariu: