marți, 20 ianuarie 2009

INFO. Nicoleta Constantinescu se va opera

Miercuri, 21 ianuarie, Nicoleta Constantinescu (foto, la minge)
se va opera de apendicita la spitalul „Maria Skłodowska-Curie”, din Capitala. Fundasul Baschet Club Star urmeaza sa se externeze, dupa cum au declarat medicii, vineri dimineata, astfel ca jucatoarea va rata meciurile cu CSS Gheorgheni si cu Phoenix Galati. Interventia chirurgicala va avea loc in jurul orei 9.00. „Este o pierdere importanta pentru echipa, deoarece Nico este omul care impusioneaza fetele in ofensiva. O sa incercam sa pregatim jocurile urmatoare fara ca lipsa ei sa se cunoasca”, a declarat Valentin Bala pentru site. Sportiva ar fi vrut sa fie prezenta pe teren in toate intalnirile pe care formatia sa le mai are de disputat din faza de calificare: „Normal ca imi pare rau ca nu voi fi alaturi de colegele mele, pentru ca imi doresc enorm de mult sa joc. Sper, insa, ca sa revin cat mai repede si sa pot sa-mi ajut echipa”.
Nicoleta Constantinescu va reveni pentru partidele din partea a doua a acestei grupe si ar putea reintra inca de la intalnirea cu CSS Bacau, din deplasare, care se va disputa pe 22 februarie. Fundasul alb-rosiilor va putea juca in urmatoarele sase meciuri, returul si turneul final, ale seriei de calificare pentru turneele semifinale.
Lotul Baschet Club Star se va antrena in aceasta saptamana normal, conform programului, urmand ca sambata dimineata sa se plece catre Gheorgheni. Conducerea clubului a hotarat ca deplasarea sa fie facuta cu autocarul, iar delegatia sa cuprinda 18 persoane, pe langa cele zece jucatoare. „Am discutat cu oficialii echipei din Gheorgheni si am primit acceptul pentru acest numar de locuri. In afara fetelor si-au mai exprimat dorinta de a mai merge in aceasta deplasare si cativa parinti, lucru acceptat si de noi”, a precizat Valentin Bala. Partida de la Gheorgheni se va disputa duminica, pe 18 ianuarie, si va incepe la ora 10.00, iar echipa Baschet Club Star va pleca din Capitala sambata dimineata, la ora 11.30, dupa ce jucatoarele alb-rosii vor fi efectuat un antrenament la ora jocului.

Niciun comentariu: