miercuri, 21 ianuarie 2009

BULETIN. Nico va fi externata joi dimineata

Dupa o interventie chirurgicala care a durat aproximativ 20 de minute, Nicoleta Constantinescu (foto) a fost operata marti seara, in jurul orei 22.00, de apendicita. Jucatoarea a fost prezenta in aceeasi zi la antrenamentul colegelor sale, fara a se pregati, dupa care s-a internat la spitalul „Maria Skłodowska-Curie”, din Capitala. Miercuri dimineata fundasul alb-rosiilor inca mai resimtea durerile normale de dupa anestezie insa era bine, starea sa fiind stabila.
„Mi-a fost frica, trebuie sa recunosc, pentru ca nu am mai fost operata pana acum. Sincer, nu as mai vrea sa trec printr-o asemenea experienta, chiar daca a fost vorba doar de apendicita. Ceea ce imi doresc cel mai mult in acest moment este sa pot juca. Cat mai repede. Am sa fiu externata joi dimineata, in jurul orei 8.30, din ce am aflat de la medici si abia astept sa reintru pe teren”, a declarat Nicoleta Constantinescu pentru site.
Coordonatorul de joc al echipei Baschet Club Star va face o pauza de cel putin o saptamana in pregatire, dupa care va efectua un nou control medical pentru a se stabili cand va putea evolua din nou. Conform previziunilor, fundasul alb-rosiilor va lipsi in urmatoarele doua partide, cu CSS Gheorgheni, in deplasare, si cu Phoenix Galati, acasa, insa va putea fi prezent la toate intalnirile viitoare din seria B a Campionatului National feminin Under 14, grupa valorica A.
Valentin Bala este de parere ca absenta Nicoletei Constantinescu va conta enorm in jocul echipei: „Nico este o jucatoare de baza si ma inteleg foarte bine cu ea. A invatat sa joace exact cum ii cer eu si stie sa isi aseze colegele in teren. Este foarte utila in meciuri si, mai mult, are un excelent control al balonului. Abia astept sa revina pe teren!”.
Nicoleta Constantinescu va sta pana joi dimineata in rezerva 204, de la sectia "Chirurgie" a spitatului "Maria Skłodowska-Curie", camera care se afla la etajul al doilea al institutiei. Sportiva de la Baschet Club Star va incepe perioada de recuperare de aproximativ zece zile, iar sansele ca jucatoarea sa fie prezenta in partida cu Phoexix sunt destul de mari, insa decizia finala va fi luata abia peste o saptamana.

Niciun comentariu: