sâmbătă, 6 decembrie 2008

TURNEU. Cu Olimpia, doar pentru palmares

Fara a se intrebuinta prea mult, Miruna Lala a inscris cele mai multe puncte pentru Baschet Club Star in primele doua partide ale turneului de sala al grupei A, contand pentru Campionatul National feminin Under 14. Centrul alb-rosiilor a marcat 15, respectiv 16 puncte, in partidele disputate sambata cu LPS Galati si cu CSS Ploiesti. Ambele meciuri au fost adjudecate de fetele antrenate de Valentin Bala cu scorurile de 76-22, cu CSS Ploiesti, si cu 65-50, cu LPS Galati. Denisa Fitero a totalizat dupa doua jocuri 25 de puncte, 16 in disputa cu gruparea din Moldova si noua cu formatia prahoveana. Revenita pe teren dupa aproximativ doua saptamani de repaus, Nicoleta Constantinescu a evoluat foarte bine pentru alb-rosii si a coordonat perfect atacurile Baschet Club Star.
Mihaela Dragomir si Ana Maria Draghici au aratat ca se poate conta oricand pe ele, iar Adriana Sisca si-a ajutat echipa asa cum nu am mai facut-o de multa vreme. Ioana Murea si-a trecut pe foaia de arbitraj 13 puncte in partida cu CSS Ploiesti, insa extrema alb-rosiilor nu a mai putut fi folosita in partea a doua a intalnirii cu LPS Galati din cauza unei dureri abdominale. De apreciat jocul defensiv al Ioanei Miroiu si al Simonei Radantu, care s-au batut pentru orice minge.
Duminica, indiferent de rezultatul ultimelor doua partide din grupa, clasamentul nu mai poate fi schimbat. Lider in serie va ramane Olimpia, care a acumulat deja 16 puncte din opt partide, Baschet Club Star va incheia pe pozitia a doua, avand, pana sambata seara, 14 puncte din opt meciuri, in timp ce LPS Galati si CSS Ploiesti vor disputa un meci decisiv, scorul celor doua intalniri directe fiind egal, 1-1. Ultimele doua echipe au noua puncte din opt jocuri. Baschet Club Star se va bate cu Olimpia doar pentru orgoliu si palmares, ambele formatii fiind calificate in fazele superioare ale Campionatului National feminin Under 14.
REVENIRE. Floriana Cristea a evoluat primele doua meciuri din turneul grupei A. Pivotul Baschet Club Star a lipsit o perioada mai indelungata de la antrenamente, insa a dorit sa fie prezenta pe parchet. Chiar daca s-a cunoscut lipsa de pregatire din ultimele trei luni, Flori a marcat un cos in meciul cu CSS Ploiesti si a fost aproape de a repeta procedeul si in meciul cu LPS Galati.

Niciun comentariu: