marți, 2 decembrie 2008

INFO. Starea de sanatate a jucatoarelor

Echipa Baschet Club Star va disputa, la sfarsitul acestei saptamani, turneul de sala al grupei A, din cadrul Campionatului National feminin Under 14. Inainte de ultimele trei jocuri din serie, din care mai fac parte Olimpia Bucuresti, LPS Galati si CSS Ploiesti, jucatoarele alb-rosii sunt calificate matematic pentru faza a doua a sezonului. Iata, mai jos, starea de sanatate a fiecarei jucatoare in parte:
Nicoleta Constantinescu. Nu a facut antrenamente timp de 12 zile din cauza unor probleme de sanatate. Miercuri seara este posibil sa revina la pregatire, in functie de un ultim control pe care il va efectua in dimineata aceleiasi zile. A fost prezenta la partida amicala cu Raptors.
Mihaela Dragomir. Este apta de joc, insa nu a evoluat in meciul amical cu Raptors, avand o problema personala. Este posibil sa nu fie folosita in toate intalnirile din turneul organizat de clubul Olimpia.
Miruna Lala. A fost prezenta pe teren la jocul de pregatire cu Raptors si va evolua in cadrul turneului de sala al grupei A.
Ana Maria Draghici. Nu acuza nicio problema de sanatate si a fost una dintre cele mai bune jucatoare ale Baschet Club Star in partida amicala cu Raptors. Va juca in turneul de sala.
Alexandra Anghel. Nu a jucat cu Raptors deoarece a avut de pregatit teza la limba si literatura romana. Este apta de joc si va face parte din formatia care va fi trecuta pe foaia de joc in ultimele trei partide din grupa.
Denisa Fitero. A fost la toate antrenamentele echipei si este apta de joc. A evoluat in meciul amical contra celor de la Raptors si va fi prezenta la turneul de sala.
Ioana Miroiu. Nu a jucat cu Raptors, avand, ca si Mihaela Dragomir, o problema personala. Este apta de joc, insa prezenta sa la ultimele jocuri din serie este incerta.
Ioana Murea. Extrema Baschet Club Star nu are probleme de sanatate si a evoluat cu Raptors. Va fi trecuta pe foaia de joc la turneul de sala.
Mihaela Nemil. Jucatoarea s-a refacut complet si nu mai acuza dureri la picior. A fost folosita ca fundas in partida amicala cu Raptors si va juca la turneu in toate cele trei partide.
Simona Radantu. Apta din punct de vedere medical, prezenta Simonei la acest turneu se va decide abia miercuri seara. Jucatoarea, care a fost in teren cu Raptors, are o penalitate primita in urma cu o luna, care a ramas nesanctionata pana in prezent.
Madalina Stan. Fara probele de sanatate. Va face parte din lotul Baschet Club Star pentru turneul grupei A.
Roxana Mitroi. Sportiva acuza inca dureri in picior, dupa ce a suferit o entorsa in urma cu doua saptamani, pivotul Baschet Club Star nefiind refacut complet pentru a putea evolua.
Andreea Nichifor. Fara probleme medicale, este posibil sa fie trecuta pe foaia de arbitraj si sa debuteze in campionat.

Niciun comentariu: