luni, 1 decembrie 2008

AMICALE. Dubla reusita cu Raptors

Baschet Club Star a sustinut astazi, in deplasare, doua meciuri de pregatire cu echipa Raptors Bucuresti. In prima partida, selectionata Under 12 a clubului nostru a intalnit formatia similara feminina a celor de la Raptors. Intalnirea a fost castigata de jucatoarele alb-rosii, care s-au impus cu scorul de 47-16, la capatul unui meci pe care l-au dominat din primul minut.
Echipa de baza a fost alcatuita din Livia Mihai, Lidia Doboaca, Ioana Mincu, Floriana Cristea si Liliana Nitu. Au mai intrat Mihaela Dinu, Theodora Vasile si Raluca Raceanu, aproape toate componentele de la Baschet Club Star reusind sa marcheze.
Floriana Cristea (foto, la minge) a revenit la categoria sa de varsta dupa o absenta de aproape trei luni si a inscris cele mai multe puncte. Livia Mihai a fost servantul ideal pentru pivotul alb-rosiilor, in timp ce Lidia Doboaca a evoluat foarte bine in defensiva, acolo unde a interceptat multe mingi. Acesta a fost cel de-al doilea joc disputat de formatia de minibaschet a clubului nostru, care are un procentaj perfect in 2008: doua victorii din tot atatea posibile.
A urmat apoi intalnirea dintre echipele „de top” ale celor doua grupari. Raptors a aliniat la start baschetbaliste nascute in anii 1993 si 1994, in timp ce Baschet Club Star a avut in teren lotul care participa in Campionatul National feminin Under 14. De la partida de luni seara au absentat Ioana Miroiu si Mihaela Dragomir, ambele din motive personale, in timp ce Roxana Mitroi si Andreea Nichifor nu au revenit la o forma sportiva care sa le permita sa intre pe teren. „Vreau sa le multumesc fetelor care au venit astazi la acest joc amical. Ele au aratat ca o echipa adevarata si sunt sigur ca ar fi putut sta acasa sa invete pentru teza unica sau sa ia parte la alte activitati. Atitudinea lor este una de apreciat si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor”, a declarat Valentin Bala pentru site.
Pentru prima oara de la infiintarea acestei grupe de junioare, Baschet Club Star s-a aparat, timp de sapte minute din ultimul sfert, o zona 2-3. Diferenta dintre cele doua echipe a fost, la final, de 15 puncte in favoarea jucatoarelor alb-rosii.

Niciun comentariu: