miercuri, 31 decembrie 2008

ANIVERSARE. La multi ani, Mika!

Marti, 30 de cembrie, Ioana Murea (foto) si-a aniversat ziua de nastere. Extrema alb-rosiilor a implinit varsta de 13 ani, fiind nascuta pe 30 decembrie 1995. Mika, asa cum este alintata Ioana de colege, sau Gogo, cum i se mai spune acasa, de cei dragi, a avut parte si de o petrecere surpriza, la care nu s-ar fi asteptat. Jucatoarele de la Baschet Club Star au avut marti dimineata antrenament, iar dupa amiaza a avut loc un party organizat special pentru componentele clubului nostru. Bomboanele si urarile specifice zilei de nastere au fost "servite" dimineata.
La ora 17.00 a inceput petrecerea pentru jucatoare, aceasta intalnire avand loc la Scoala Generala 119. Fetele s-au simtit bine impreuna, au cantat si au dansat. Mai mult, Madalina Stan si-a incantat colegele cu cateva melodii din repertoriul intern si international, dovedindu-si calitatile muzicale. Dupa ce party-ul de la scoala s-a incheiat, jucatoarele au mutat show-ul acasa la Mika, acolo unde sarbatorita s-a simtit minunat alaturi de colege si de parinti. Chiar daca nu s-a asteptat sa-si serbeze ziua, Ioana Murea a avut parte de cateva ore de distractie alaturi de baschetbalistele de la Star.
Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Simona Radantu, Roxana Mitroi, Mihaela Dragomir si Mihaela Nemil au petrecut pana dupa miezul noptii, alaturi de parintii sarbatoritei si de antrenorul echipei, Valentin Bala. Conducerea clubului ii ureaza jucatoarei multa sanatate, fericire, puterea de a trece peste toate greutatile vietii si dorinta de a continua sportul de performanta. Sosita in aceasta vara in lotul alb-rosiilor, Ioana Murea a prins foarte repede echipa de baza si se lupta pentru un loc de titular la Baschet Club Star.
La multi ani, Mika!
URARE. Baschet Club Star ureaza tuturor jucatoarelor, parintilor acestora, suporterilor echipei, adversarelor dar si celor care nu au sustinut fetele in 2008 un an nou cat mai fericit. Fie ca 2009 sa va aduca in casa linistea si intelegerea pe care vi-o doriti si bucuria si fericirea pe care o asteptati!

Niciun comentariu: