duminică, 4 ianuarie 2009

PREGATIRE. Fara pauza in vacanta de iarna

Jucatoarele de la Baschet Club Star si-au reluat pregatirile pentru partea a doua a sezonului competitional. Baschetbalistele alb-rosii nu au avut parte decat de trei zile libere in aceasta vacanta de iarna, componentele de la Star fiind acasa doar pe
24 si pe 31 decembrie 2008 si pe 1 ianuarie 2009. In rest toata lumea a fost prezenta in sala pentru a lucra zilnic. „A fost un program dificil insa am reusit sa trecem cu bine peste el. Am spus si la inceput ca nu va fi usor, insa am dovedit ca suntem capabile sa depasim momentele grele cu bine”,
a declarat Mihaela Dragomir (foto, dreapta) pentru site. Fundasul echipei Baschet Club Star a fost completat de Valentin Bala: „Am incercat sa tinem lotul in pregatire si pentru ca avem nevoie de mai multa omogenitate. Avem o jucatoare noua in echipa si este foarte dificil pentru ea sa se obisnuiasca imediat cu modul nostru de lucru. Sper ca 2009 sa ne aduca o participare la turneul final 1-8 al Campionatului National feminin Under 14”.
Pentru a spori concurenta in echipa, conducerea tehnica a hotarat ca antrenamentele sa fie facute cu zece, maxim 12 jucatoare. Pentru sedinta de pregatire de luni seara, de la ora 20.00, au fost convocate doar zece jucatoare, astfel ca Ana-Maria Draghici, Roxana Mitroi, Alexandra Anghel, Adriana Sisca si Andreea Nichifor nu vor fi prezente in sala. Cele cinci jucatoare vor avea un program special de antrenament si vor fi chemate in lot doar in cazul in care una din cele zece sportive ramase nu va da randament.
In ceea ce priveste partea a doua a campionatului, Baschet Club Star o va transfera pe Ingrid Lisman, de la Sportul Studentesc Omnilogic Bucuresti. In varsta de 13 ani, Ingrid este campioana nationala en titre la junioare doi cu formatia Baschet Club 97 Bucuresti, grupare care a cucerit in sezonul 2007-2008 medalia de aur la Campionatul National feminin Under 16.
Ingrid Lisman a inceput antrenamentele alaturi de noile sale colege, baschetbalista urmand sa se pregateasca si la formatia pentru care a activat in prima parte a acestui sezon, Sportul Studentesc Omnilogic.

Niciun comentariu: