duminică, 2 noiembrie 2008

PERFORMANTA. Denisa Fitero e la nationala!

Pentru prima oara in istoria Baschet Club Star, o jucatoare a acestei asociatii a ajuns in lotul national. Denisa Fitero (foto) a trecut cu brio peste cele doua zile ale trialului de la Ramnicu Valcea si a devenit componenta a lotului national feminin Under 13, jucatoare nascute in anii 1995 si 1996. Performanta este cu atat mai mare deoarece Denisa practica baschetul de performanta din februarie 2007, in mai putin de doi ani capitanul alb-rosiilor reusind sa evolueze pentru selectionata Romaniei! La acest trial au mai participat alte doua sportive de la Baschet Club Star: Ioana Miroiu si Nicoleta Constantinescu, insa ele nu au fost retinute de staff-ul tehnic.
Timp de o saptamana, pana sambata, 8 noiembrie, Denisa se va afla in cantonament cu lotul national. Acest stagiu de pregatire are loc la Ramnicu Valcea, iar antrenor este Coca Barsan. Federatia Romana de Baschet va asigura toate cheltuielile baschetbalistelor ramase in lot, urmand ca acestea sa se reintoarca la cluburi pana cel mai tarziu in seara zilei de 8 noiembrie. "Inca nu realizez in totalitate ceea ce am reusit. Stiu ca acest lucru ma obliga si ca trebuie sa muncesc foarte mult daca vreau sa ma mentin la acest nivel, insa nu imi este frica. Imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu fetele din lot si imi pare rau ca Ioana si Nico nu sunt cu mine", a declarat Denisa Fitero pentru site. "Este o realizare foarte mare pentru club. Liliana si Claudia Usurelu s-au format la Baschet Club Star, insa ele au jucat primul lor meci sub culorile Romaniei pe cand evoluau deja la Baschet Club 97 Bucuresti. Denisa este jucatoare a clubului nostru si a devenit prima sportiva de la B.C. Star care ajunge la un asemenea nivel. Sunt mandru de ea", a completat Valentin Bala.
AMICAL. Baschet Club Star a sustinut duminica, 2 noiembrie, o partida de verificare la Gaesti, in compania formatiei B.C. Popovici din localitate. Partida s-a incheiat cu scorul de 132-30 in favoarea jucatoarelor alb-rosii, din randul carora au lipsit Denisa Fitero, Nicoleta Constantinescu si
Ioana Miroiu, aflate la trialul de la Ramnicu Valcea.

Niciun comentariu: