miercuri, 5 noiembrie 2008

INFO. Antrenamente pentru retur

Lotul Baschet Club Star si-a inceput pregatirea pentru returul grupei A, serie care conteaza pentru Campionatul National feminin Under 14. Din echipa lipsesc Denisa Fitero, care se antreneaza cu lotul national Under 13 la Ramnicu Valcea, capitanul alb-rosiilor urmand sa revina in Capitala sambata, 8 noiembrie, Ioana Miroiu si Nicoleta Constantinescu, ultimele doua fiind penalizate de club. Pentru finalul acestei saptamani este programat un meci amical cu CSS 2, formatie care face parte din grupa B a Campionatului National.
Andreea Nichifor va reveni in lotul alb-rosiilor, dupa ce fosta componenta a Baschet Club Star a intrerupt sportul de performanta un an, din motive personale. Andreea urmeaza sa fie legitimata la Federatia Romana de Baschet pana vineri, ea urmand a avea drept de joc la Ploiesti, pe 16 noiembrie, atunci cand B.C. Star va disputa prima etapa din retur.
Mihaela Dragomir nu a putut sa duca la bun sfarsit antrenamentul de marti seara si nu a mai continuat sedinta de pregatire. Jucatoarea va decide daca poate urma toate sedintele de pregatire, in caz contrar urmand a se renunta la serviciile sale pentru jocul cu CSS Ploiesti. "Este foarte important ca echipa care va face aceasta deplasare sa ia in serios meciul. Multe fete se vad deja in faza urmatoare, insa uita ca mai sunt de jucat inca sase etape, in care se poate intampla orice. Avem un lot numeros si putem face schimbari, iar in pauza competitionala nu vom sta degeaba", a declarat Valentin Bala pentru site.
Toti cei patru pivoti de la B.C. Star se pregatesc in ritm normal si nu exista accidentari. Miruna Lala, Roxana Mitroi, Alexandra Anghel si Andreea Nichifor s-au antrenat la capacitate maxima, alaturi de Ana Maria Draghici, Ioana Murea, Mihaela Nemil, Adriana Sisca, Simona Radantu si
Madalina Stan. In cazul in care Mihaela Dragomir nu va evolua la Ploiesti, pe postul de fundasi vor juca Simona Radantu si Madalina Stan.
Serdintele de pregatire vor continua dupa urmatorul program: miercuri (19.30-21.30), joi (20.00-21.30), vineri (19.30-21.30) si sambata
(17.30-19.30). In cazul in care sambata se va juca meciul amical cu echipa CSS 2, de la ora 11.00, si va avea loc si antrenamentul de seara, atunci fetele vor avea liber duminica.
O decizie finala in privinta acestui lucru va fi luata vineri seara.

Niciun comentariu: