sâmbătă, 8 noiembrie 2008

MUNICIPIU. Victorie lejera cu Olimpia B

Cu cinci jucatoare care au inscris cel putin zece puncte si cu alte doua care au reusit cate zece recuperari fiecare, Baschet Club Star si-a adjudecat meciul cu Olimpia B Bucuresti, cu scorul de 87-18. Intalnirea a facut parte din cadrul Campionatului Municipal feminin, categoria de varsta pana in 14 ani, prima etapa. De retinut faptul ca gruparea din Soseaua Iancului are doua echipe inscrise in competitie, prima formatie fiind Olimpia A, cea care a invins Baschet Club Star in Campionatul National feminin Under 14.
Nici de aceasta data jucatoarele
alb-rosii nu s-au concentrat la linia aruncarilor libere acolo unde au transformat dor zece din cele 23 de aruncari. de care au beneficiat. Denisa Fitero (foto dreapta) a marcat 14 puncte si a totalizat 11 recuperari, capitanul Baschet Club Star sosind la aceasta partida chiar de la Ramnicu Valcea, unde a fost convocat la cantonamentul de pregatire al lotului national feminin Under 14. Mihaela Dragomir (foto stanga) si Miruna Lala (foto centru) au pus pe foaia de arbitraj cate 19, respectiv sase puncte, cele doua avand un aport decisiv in ofensiva. Simona Radantu a interceptat sapte mingi si a pasat decisiv de opt ori, coordonatorul de joc al alb-rosiilor fiind in evidenta crestere de forma, dovada cele 11 puncte reusite in acest joc. Ioana Murea a mai adus zece puncte pentru baschetbalistele de la Star, in timp ce Ana Maria Draghici, cu 16 puncte, a fost din nou printre cele mai bune sportive din lot. Foarte buna evolutia Mihaelei Nemil care a jucat aproape perfect, servindu-si colegele cu cateva pase de efect. Aceasta a fost cea de-a patra partida oficiala disputata de Baschet Club Star in acest sezon, raportul victorii-infrangeri fiind de 3-1.
Dupa acest meci cinci jucatoare si-au serbat ziua onomastica, cu ocazia Sfantului Mihail si Gravril. Mihaela Dragomir, Miruna Mihaela Lala, Ioana Mihaela Murea, Mihaela Nemil si Roxana Gabriela Mitroi si-au servit colegele cu bomboane. Urmatorul joc oficial al Baschet Club Star va fi duminica, 16 noiembrie, la Ploiesti, cu CSS din localitate. Intalnirea se va disputa in cadrul Campionatului National Under 14 feminin, in tur gruparea din Capitala impunandu-se cu 93-22.

Niciun comentariu: