joi, 2 octombrie 2008

PROGRAM. Relaxare si meciuri in week-end

Sambata si duminica fetele de la Baschet Club Star au un program incarcat. Nu doar din punct de vedere al jocurilor ci si al distractiei. Sambata, jucatoarele alb-rosii vor merge in excursie, la Bran, toate componentele echipei noastre fiind invitate sa se distreze si sa se relaxeze o zi, la munte. Cum nu s-au facut planuri pentru aceasta "evadare" in aer liber, exista totusi posibilitatea ca sportivele de la Star sa viziteze "Castelul Bran" si sa faca o oprire la Moeciu. Constructia este cunoscuta de turistii straini drept o trimitere la "legendarul Dracula".
Excursia este un fel de "prima de victorie" pentru castigarea turneului international de la Ruse, atunci cand Denisa Fitero & Co si-au adjudecat "Cupa Adress", invingand in finala pe gazdele de la Dunav cu 63-49. Plecarea spre Bran va avea loc dimineata, la ora 7.30, iar sosirea in Capitala va fi in jurul orei 21.30.
Duminica, 5 octombrie, de la ora 9.00, Baschet Club Star are programat un meci amical cu Olimpia Bucuresti, in sala din soseaua Iancului. Partida este foarte utila pentru jucatoarele alb-rosii deoarece pe 12 octombrie incepe Campionatul National feminin Under 12, iar Olimpia si Star fac parte din aceeasi grupa, insa se vor infrunta abia in ultima etapa.
Baschet Club Star va juca in prima etapa cu CSS Ploiesti, partida urmand sa aiba loc in sala Scolii 97 din Bucuresti, la o data care va fi stabilita ulterior. Pentru meciul din prima etapa a actualului sezon vor fi selectionate zece jucatoare, acelasi numar de sportive urmand sa faca deplasarea la Galati, o saptamana mai tarziu.
In Campionatul National feminin Under 14, Baschet Club Star face parte din cadrul grupei A, alaturi de CSS Ploiesti, LPS Galati si Olimpia A Bucuresti. Se vor juca doua manse, tur-retur, intalnirile oficiale urmand sa aiba loc in fiecare duminica, si un turneu. Pentru faza urmatoare a intrecerii se califica direct primele doua echipe din serie.

Niciun comentariu: