duminică, 5 octombrie 2008

SUCCES. Am invins Olimpia in ultima secunda!

Dupa o actiune colectiva excelenta, Mihaela Dragomit (foto) a marcat cosul victoriei pentru Baschet Club Star in meciul de duminica, cu Olimpia Bucuresti, din deplasare, categoria Under 14, feminin. Partida a avut un caracter amical si s-a desfasurat in sala din Soseaua Iancului, scorul final fiind
75-73 pentru jucatoarele alb-rosii. De la gazde, Maria Pitigoi a evoluat foarte bine in spatiul de trei secunde, Denisa Fitero avand mari probleme in a anihila pivotul formatiei antrenate de Mandica Ciubacan. Alexandra Anghel a reusit un blocaj perfect la Maria Pitigoi, in ultimele cinci minute ale intalnirii, dupa care pivotul de la Star a inscris din stop sut, la faza urmatoare.
Chiar daca a ratat cateva actiuni personale, Ioana Miroiu a fost una din baschetbalistele care a decis soarta acestei intalniri. Ana Maria Draghici a marcat o tripla exact atunci cand era mai multa nevoie de puncte, iar Miruna Lala a fost imperiala in spatiul de trei secunde, acolo unde a reusit cateva procedee de efect, chiar daca adversara sa era net superioara ca talie, insa nu si ca tehnica. Simona Radantu si Denisa Fitero au jucat mai slab, acuzand o usoara stare de oboseala. Madalina Stan si Mihaela Nemil au aratat ca se poate conta oricand pe ele, cele doua facand perfect ambele faze. Nou venita in lotul alb-rosiilor, Mihaela a inscris un cos cu fault spectaculos si a pasat decisiv de doua ori, pentru Ioana Miroiu si pentru Denisa Fitero.
La acest meci nu au evoluat pentru Baschet Club Star Nicoleta Constantinescu, deoarece si-a uitat acasa echipamentul de joc, Adriana Sisca a acuzat o accidentare la mana si a preferat sa stea in tribune, in timp ce Roxana Mitroi este inca nerefacuta. Situatia Florianei Cristea ramane, pana marti, incerta. Acesta a fost ultimul meci de verificare inainte de prima etapa din cadrul Campionatului National Under 14 feminin, cu CSS Ploiesti. Intalnirea va avea loc in sala Scolii 97 din Capitala sau in sala Scolii 54. O decizie finala in acest sens se va lua in cursul zilei de marti, cand se va sti sigur daca sala Scolii 97 va fi apta pentru a gazdui un meci oficial, pentru ca, la ora actuala, unul dintre panouri a cedat si s-a desprins din perete. Baschet Club Star face parte din grupa preliminara A, alaturi de LPS Galati, Olimpia A Bucuresti si CSS Ploiesti.

Niciun comentariu: