marți, 30 septembrie 2008

TRANSFER. Ruxandra Runceanu a venit la Star

Marti, la sediul federatiei de specialitate,
s-a definitivat transferul jucatoarei Ruxandra Runceanu (foto), care a ales sa evolueze la Baschet Club Star. Fosta componenta a echipei Baschet Club 97 Bucuresti este campioana nationala la categoria Under 16 feminin cu gruparea la care a fost legitimata pana pe
30 septembrie. B.C. 97 Bucuresti a hotarat sa mute grupa de performanta la formatia de prima liga Sportul Studentesc, acolo unde FRB a creat un centru de excelenta. Cum Ruxandra nu este o sportiva nascuta in anii 1991 sau 1992, ea nu se incadreaza in cerintele impuse de Federatia Romana de Baschet, in acest moment.
In varsta de 14 ani, Ruxandra Runceanu, a debutat in sportul de performanta in 2003, atunci cand a jucat pentru echipa Scolii 97 din Bucuresti. Ruxandra Runceanu este multipla medaliata cu aur la Campionatele Nationale Under 10, Under 12 si Under 16 si mai are in palmares o medalie de argint la junioare trei, cu clubul B.C. 97 Bucuresti. Chiar daca anul acesta nu poate sa fie folosita in niciun meci oficial din sezonul 2008-2009, deoarece este nascuta in 1994, Ruxi a declarat pentru site ca vrea sa ramana la Baschet Club Star. "Vreau sa ma pregatesc cat mai bine si sa nu dezamagesc anul viitor, la junioare doi, cand voi avea drept de joc pentru Star. Pana atunci am sa le ajut pe fete asa cum pot eu mai bine. Am sa fac tot ceea ce depinde de mine pentru a nu dezamagi", a precizat noua componenta a alb-rosiilor.
Ruxandra Runceanu a mai avut oferte in intersezon si de la alte echipe. Olimpia Bucuresti, CSS 2 Bucuresti si Raptors Bucuresti si-au dorit-o in lot, mai ales pentru ca este o buna aruncatoare si o jucatoare care stie foarte bine sa faca faza defensiva. Ruxi a evoluat, de-a lugul carierei, la Scoala 97 Bucuresti, CSS Phoenix Ramnicu Valcea si Baschet Club 97 Bucuresti, iar de marti ea este jucatoare la Baschet Club Star.

Un comentariu:

razvan spunea...

super jucatoare ati facut o alegere buna trebuie doar sa tineti de ea acum