miercuri, 22 octombrie 2008

DERBY. Olimpia si B.C. Star vor decide liderul

Duminica, 26 octombrie, in sala „Olimpia”, din Capitala, se va disputa derby-ul grupei 1 din cadrul Campionatului National feminin
Under 14. Fata in fata se vor afla Olimpia Bucuresti si Baschet Club Star, ambele echipe fiind neinvinse pana acum. Jucatoarele alb-rosii au probleme de lot, Roxana Mitroi si Alexandra Anghel neputand sa evolueze in aceasta intalnire, ambele fiind accidentate.
Dupa cele doua victorii din serie, cu CSS Ploiesti si cu LPS Galati, Baschet Club Star isi doreste sa continue pasa buna si sa ramana fara infrangere.
„Nu imi pun problema unei infrangeri. Vreau sa castig cu Olimpia”, a declarat Ioana Miroiu. „Avem sansa sa invingem campioana en titre la aceasta categorie, asa ca meciul are o dubla semnificatie pentru noi. Sper ca fetele sa inteleaga ca duminica se joaca, practic, calificarea si sa se concentreze perfect.
Am incredere in echipa”, a completat Valentin Bala.
Initial, aceasta partida trebuia amanata, deoarece Olimpia are programat, la junioare doi, un turneu in Ungaria. Cateva baschetbaliste de baza de la gruparea din Soseaua Iancului ar fi trebuit sa completeze delegatia elevelor antrenate de Liliana Ciobanu, insa federatia de specialitate nu a aprobat cererea formatiei Olimpia de a amana jocul deoarece, dupa incheierea turului, va avea loc o perioada de pregatire pentru loturile nationale.
Conducerea tehnica a echipei Baschet Club Star a hotarat sa retina pentru partida cu Olimpia zece jucatoare. Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Miruna Lala, Ana Maria Draghici, Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Ioana Murea, Mihaela Nemil, Simona Radantu si Madalina Stan (foto) vor fi trecute duminica pe foaia de arbitraj. Lor li s-ar putea adauga, daca va mai fi nevoie, Adriana Sisca si Elena Florea, o decizie in acest sens urmand a se lua pana vineri seara.
Din aceasta grupa mai fac parte LPS Galati si CSS Ploiesti, cele doua formatii urmand a se intalni, tot duminica, la Ploiesti. Ambele echipe au pierdut toate partidele de pana acum, in timp ce Olimpia si Star se lupta pentru primul loc in grupa. Returul va incepe pe 16 noiembrie.

Niciun comentariu: