luni, 29 septembrie 2008

CAMPIONAT. Debutam acasa, cu CSS Ploiesti

Noul sezon competitional va incepe, la nivel de juniori,
pe 12 octombrie. La aceasta data vor intra in joc toate echipele inscrise in Campionatele Nationale Under 14, Under 16 si Under 18, feminin si masculin. Baschet Club Star face parte din cadrul grupei A, alaturi de Olimpia A Bucuresti, LPS Galati si CSS Ploiesti, intrecere rezervata junioarelor trei, sportive nascute in anii 1995-1996.
Jucatoarele alb-rosii vor sustine primul meci din campionat acasa, in compania formatiei CSS Ploiesti. Partida a fost programata sa se dispute duminica,
12 octombrie, iar sala in care se va disputa intalnirea va fi aleasa in cursul saptamanii viitoare. Marti, 30 septembrie, Baschet Club Star va depunde la Federatia Romana de Baschet lista cu jucatoarele care vor evolua in acest sezon. Conducerea clubului a hotarat sa o includa in lot si pe Andreea Nichifor, ultima sosita in echipa. Pentru 2009, B.C. Star va avea 16 jucatoare, dupa cum urmeaza:
Fundasi: Nicoleta Constantinescu, Simona Radantu si Mihaela Dragomir.
Extreme: Ana Maria Draghici, Ioana Miroiu, Ioana Murea, Mihaela Nemil, Madalina Stan si Elena Florea.
Centri: Miruna Lala, Adriana Sisca, Denisa Fitero si Andreea Nichifor.
Pivoti: Alexandra Anghel, Floriana Cristea si Roxana Mitroi.
Programul Baschet Club Star pentru turul actualei editii de campionat este unul dificil. Toate echipele din grupa A au sanse de a se califica in Top 16. Pentru faza urmatoare a Campionatului National vor merge mai departe primele doua echipe din serie, plus cele mai bune patru formatii de pe pozitia a treia, din cele sase grupe de la categoria Under 14 feminin.
Iata, mai jos, programul jocurilor grupei A:
Duminica, 12 octombrtie: Baschet Club Star Bucuresti – CSS Ploiesti
si Olimpia A Bucuresti – LPS Galati.
Duminica, 19 octombrie:
LPS Galati – Baschet Club Star Bucuresti
si CSS Ploiesti – Olimpia A Bucuresti.
Duminica, 26 octombrie:
Olimpia A Bucuresti – Baschet Club Star Bucuresti si LPS Galati – CSS Ploiesti.

Niciun comentariu: