duminică, 31 august 2008

MASTER. Star si Red Star, calificate!

Sambata, 30 august, si duminica, 31 august, disputat la baza sportiva a Institutului Politehnic Bucuresti cel de-al patrulea turneu dotat cu trofeul "Sport Arena" la streetball, competitie rezervata fetelor, categoria sub 14 ani. Chiar daca organizatorii au permis ca la aceasta intrecere sa evolueze si echipe care au avut in componenta jucatoare nascute in anul 1993, motivul fiind ca au terminat ciclul gimnazial si nu sunt la liceu, cele doua formatii inscrise de Baschet Club Star au avut meciuri foarte bune si au incheiat intrecerea in primele team-uri.
Star a facut un turneu aproape perfect si a ajuns acolo unde avea nevoie pentru a obtine biletele pentru Mastersul din 26-28 septembrie, adica cel putin pe locul patru.
Mihaela Dragomir (foto, in rosu), Nicoleta Constantinescu, Denisa Fitero si Ana Maria Draghici au fost la un pas de a prinde chiar si un loc pe podium, insa au pierdut pe final, cu 10-12, in fata fetelor de la "Hi 5". Adversarele jucatoarelor noastre au 14 si 15 ani, in timp ce toate componentele de la Star au 12 si 13 ani.
Simona Radantu, Madalina Stan, Ioana Murea si Roxana Miroi au reprezentat cea de-a doua echipa, numita Red Star. Cele patru baschetbaliste alb-rosii aveau nevoie doar de 14 puncte pentru a acumula necesarul pentru turneul final, echivalentul calificarii din grupe. Acest obiectiv a fost indeplinit, fetele pierzand in sfertul de finala cu "Tic Tac". Dupa disputarea a patru turnee, ambele echipe ale Baschet Club Star ne vor reprezenta la Mastrs-ul din septembrie.
Echipele calificate la Master: Street Nations, Girls Team, Burn, Republica Pluto, Ninteen, X Team, Hi5, Tic Tac, Red Star, Star, Spargatoarele de nuci si Avem Ciucrai.
Pana atunci, luni 1 septembrie, lotul formatiei alb-rosii se reuneste pentru pregatirtea noului sezon competitional. Prima intalnire cu jucatoarele va avea loc la scoala 119 "Vasile Voiculescu", luni, de la ora 10:00. Programul de pregatire ar putea suferi modificari insa plecarea in cantonament ramane neschimbata. Vizita medicala este programata pentru marti, 2 septembrie, la Instututul de Medicina Sportiva, policlina Vitan, de la ora 7:45.

Niciun comentariu: