marți, 2 septembrie 2008

PREGATIRE. Toate sportivele sunt apte de joc!

Toate componentele echipei Baschet Club Star sunt apte de joc pentru noul sezon competitional. Marti, 2 septembrie, acestea au efectuat vizita medicala la Policlinica pentru Sportivi Vitan. Jucatoarele alb-rosii au ajuns la Centrul de Medicina Sportiva inca de la ora 8.00 dimineata, prezen-
tandu-se la cabinetul doamnei doctor Sanda Iliescu, directorul acestei institutii. Dupa aproximativ 90 de minute fetele au primit viza de joc pe licentele emise de federatie, lotul B.C. Star mergand apoi la Mall Vitan, pentru relaxare.
La ora 12.30 a fost programat primul meci de pregatire din acest sezon. Fetele antrenate de Valentin Bala au intalnit pe Raptors Bucuresti intr-o partida pe care adversarele si-au adjudecat-o cu scorul de 120-90. S-a jucat timp de doua ore, fara intrerupere, iar de la Baschet Club Star au fost rulate toate jucatoarele, fiecare jucand cel putin 15 minute. Nicoleta Constantinescu si Simona Radantu au evoluat excelent pe postul de coordonator de joc, in timp ce Mihaela Dragomir, Ioana Miroiu (foto) si Ana Maria Draghici au adus puncte importante de pe extrema. Desi nu a inceput ca titulara, Miruna Lala a dovedit ca este stapana pe procedeele de pivot si ca poate juca pe acest post, centrul alb-rosiilor punctand ori de cate ori a avut ocazia. Roxana Mitroi a fost surpriza placuta in acest joc, fosta echipiera a formatiei CSS 6 Bucuresti, integrandu-se foarte bine la B.C. Star, unde a facut un tandem perfect fie cu Miruna Lala, fie cu Denisa Fitero. „Am ratat prea mult si am avut cateva greseli nefortate. Nu mi-a placut jocul meu de astazi, insa sunt sigura ca imi voi imbunatati tehnica”, a declarat Simona Radantu dupa intalnire. „Este parerea ei si o respect. Imi place mult cum evolueaza acum Simmy. Este o mare diferenta, cel putin la mentalitate, intre Simona Radantu de anul trecut si Simona Radantu din sezonul acesta. Acum stie ce vrea si pentru asta ii voi acorda credit in continuare”, a precizat Valentin Bala pentru site.
Ioana Miroiu a fost MVP-ul Baschet Club Star in partida de astazi, in timp ce Mihaela Dragomir a reusit cosul zilei, punctand din spatele liniei de la 6,25 metri cu fault! Nicoleta Constantinescu si-a facut numarul si azi, reusind cateva pase decisive senzationale. Lipsa pregatirii fizice si-a spus cuvantul in final, mai ales ca Raptors are in componenta baschetbaliste de 14 si de 15 ani, adversarele noastre fiind in pregatire de trei saptamani.
Miercuri, 3 septembrie, componentele Baschet Club Star vor avea programate doua antrenamente usoare, unul la scoala 119 „Vasile Voiculescu”, de la ora 10.00, altul in Parcul Tineretului, de la ora 18.30.
Joi, 4 septembrie, la ora 13.00, este programata plecarea spre cantonamentul montan de la Sinaia.

Niciun comentariu: