joi, 11 septembrie 2008

LOT. Zece jucatoare apte pentru efort

Prima saptamana a cantonamentului montan de la Sinaia s-a incheiat. Cele 13 jucatoare de la Baschet Club Star au reusit sa treaca cu brio peste testele fizice si sa se obisnuiasca cu tactica ofensiva pentru noul sezon competitional. S-a lucrat foarte mult in aceste sapte zile la conditia fizica a fiecarei sportive, iar cele 90 de minute zilnic din sala au ramas pentru tehnica si tactica. Pana acum au fost efectuate sase sedinte tehnice in sala si 14 antrenamente de forta, cate doua in fiecare zi, insa de intensitate diferita. Simona Radantu (foto), Denisa Fitero si Ioana Murea sunt jucatoarele care au dat cel mai bun randament pana acum. Ioana Miroiu nu s-a mai pregatit la capacitatea maxima din cauza unei raceli usoare, in timp ce Mihaela Nemil a putut sa reintre in programul echipei, noua componenta a Baschet Club Star reusind sa duca la bun sfarsit cu brio doua sedinte de pregatire fizica.
Miruna Lala si Adriana Sisca au fost menajate miercuri. Miruna are mici probleme la picior, in timp ce Adriana este in refacere dupa o entorsa la piciorul drept.
Programul zilei de joi s-a incheiat cu un antrenament usor, de jumatate de ora, in care baschetbalistele alb-rosii au folosit pentru pregatire corzile.
"Ma bucur ca fetele au trecut cu bine peste ziua de miercuri, cand am avut patru antrenamente, dintre care doua foarte dificile, de forta. Stiu ca toate vor sa faca cat mai bine pregatirea, insa m-au impresionat foarte mult Simona Radantu, Ioana Murea, Denisa Fitero si Ana Maria Draghici, cele patru fiind mereu in fata plutonului", a declarat Valentin Bala pentru site. Nicoleta Constantinescu a impresionat la antrenamentele din sala prin modul in care stie sa gestioneze situatile ofensive si sa-si coordoneze colegele, in timp ce Ioana Miroiu, Ioana Murea si Mihaela Dragomir s-au descurcat foarte bine pe extrema, acolo unde alegerile pentru noul sezon competitional par sa fie din ce in ce mai grele.
Dupa stagiul de pregatire centralizata de la Sinaia, fetele de la Baschet Club Star vor pleca in Bulgaria, la Ruse, la un turneu international, in perioada 20-21 septembrie. Din delegatia pentru aceasta competitie, care va fi formata din 15 persoane, nu vor lipsi Nicoleta Constantinescu si Simona Radantu (fundasi), Ioana Murea, Ioana Miroiu, Mihaela Dragomir, Ana Maria Draghici (extreme), Adriana Sisca, Miruna Lala si Denisa Fitero (centri) si Floriana Cristea si Alexandra Anghel (pivoti).
Lotul Baschet Club Star va ajunge la scoala 119 "Vasile Voiculescu" din Capitala duminica, 14 septembrie, in jurul orei 17:00.

Niciun comentariu: