marți, 9 septembrie 2008

PREGATIRE. La jumatatea drumului...

Luni si marti au fost zilele care au incheiat prima jumatate a cantonamentului montan de la Sinaia al echipei Baschet Club Star. Jucatoarele alb-rosii au avut trei antrenamente de forta si doua in sala, iar in fiecare dimineata cate o alergare de inviorare. Miercuri, sportivele din Capitala au programate patru antrenamente, ziua de 10 septembrie fiind, de departe, cea mai dificila din acest stagiu de pregatire.
Adriana Sisca, Mihaela Nemil si Floriana Cristea s-au accidentat la antrenamente, ele avand diferite probleme medicale. Mihaela Nemil a acuzat dureri puternice la piciorul drept, astfel ca luni seara ea a plecat spre Bucuresti, unde a fost vazuta, a doua zi, de doctorul Florin Oancea. Sportiva de la Star a acuzat o contractura musculara serioasa, insa medicul si-a dat acordul ca Mihaela sa revina la pregatire, dar sa aiba un program separat zilele urmatoare, astfel ca sportiva a revenit la Sinaia. Adriana Sisca a avut probleme cu o lovitura mai veche la piciorul drept, neputand sa duca la bun sfarsit antrenamentul de forta de marti seara. Floriana Cristea are o entorsa usoara la piciorul stang, care se va vindeca destul de repede.
Dintre jucatoarele apte de efort le-am remarcat pe Ioana Murea (foto),
de departe MVP-ul acestor doua zile, Denisa Fitero, Simona Radantu, Ioana Miroiu, Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Alexandra Anghel si Ana Maria Draghici. Miruna Lala este si ea in acest top, insa centrul de la Star are ceva probleme la picioare, din cauza talonetelor care s-au degradat. Surpriza acestui stagiu de pregatire centralizata ramane Elena Florea, cea mai mica jucatoare de la Baschet Club Star, in varsta de doar 11 ani. Elena a reusit sa treaca foarte bine peste toate antrenamentele si a dovedit o forma de invidiat. "Mi-am dorit mult sa vin cu fetele la Sinaia si imi place aici. Nu vreau sa dezamagesc si ma voi antrena cat mai bine", a declarat sportiva pentru site.

Niciun comentariu: