sâmbătă, 13 septembrie 2008

FINAL. Fetele revin acasa din catonament

Pregatirea centralizata de la Sinaia s-a incheiat sambata seara, atunci cand jucatoarele de la Baschet Club Star au avut programate doua antrenamente, ambele usoare. Sportivele din Capitala s-au antrenat de dimineata in sala "Carpati" din localitate, iar dupa amiaza au avut o alergare usoara in parc. La acest ultim antrenament nu au fost prezente Adriana Sisca (foto), care are o entorsa la piciorul drept, si Miruna Lala, centrul formatiei antrenate de Valentin Bala avand o problema cu talonetele.
Cele mai constante jucatoare in acest cantonament de zece zile au fost
Ioana Murea, Ana Maria Draghici, Denisa Fitero si Simona Radantu.
Au fost cateva baschetbaliste care au avut probleme cu pregatirea, din cauza starii de sanatate, asa cum a fost cazul Ioanei Miroiu si a Nicoletei Constantinescu. Chiar daca a fost la primul stagiu de pregatire centralizata din cariera, Floriana Cristea s-a descurcat bine, pivotul alb-rosiilor avand o mica problema la piciorul stang, ceea ce nu a impiedicat-o insa sa duca la bun sfarsit antrenamentele.
Mihaela Dragomir nu a fost in cea mai buna forma in ultimele doua zile, in timp ce Alexandra Anghel a capatat tot mai mult curaj sub panou, acolo unde talia conteaza foarte mult. Mihaela Nemil a dus la bun sfarsit doua antrenamente de forta si alte doua de tehnica si de tactica, insa nu s-a descurcat foarte bine sambata, cand a acuzat, din nou, dureri la piciorul stang, sportiva fortand la antrenamentul din sala.
Duminica, la ora 10:30, delegatia Baschet Club Star va parasi "Casa Duca" din Sinaia si se va reintoarce in Capitala. Sosirea este programata la scoala 119 "Vasile Voiculescu" in jurul orei 13:30. Luni, fetele vor avea zi libera, iar marti seara, de la ora 19:00, vor reveni in sala pentru pregatire.
In perioada 20-21 septembrie, Baschet Club Star va evolua in cadrul turneului international de la Ruse, din Bulgaria, unde vor mai fi prezente alte trei echipe din Europa.

Niciun comentariu: