luni, 15 septembrie 2008

DECIZIE. Echipa pentru turneul de la Ruse

Luni, conducerea Baschet Club Star a decis ca delegatia echipei care va face deplasarea la turneul international de la Ruse, din Bulgaria, din perioada 20-21 septembrie, sa aiba 14 persoane. Dupa cele zece zile de pregatire centralizata de la Sinaia s-a hotarat ca 12 baschetbaliste sa participe la prima intrecere oficiala din acest sezon. Din pacate, Roxana Mitroi este nerefacuta, pivotul alb-rosiilor avand piciorul in ghips, in timp ce Madalina Stan este inca incerta pentru acest campionat. In ceea ce o priveste pe Elena Florea, una dintre cele mai constante sportive din cantonament, s-a luat hotararea ca aceasta sa nu joace la Ruse, deoarece este o competitie mult mai ridicata ca valoare. Iata, mai jos, componenta lotului Baschet Club Star pentru acest turneu international.
Fundasi: Nicoleta Constantinescu,
Mihaela Dragomir si Simona Radantu.
Extreme: Ana-Maria Draghici, Ioana Murea, Ioana Miroiu si Mihaela Nemil.
Centri: Miruna Lala, Adriana Sisca si Denisa Fitero (foto).
Pivoti: Floriana Cristea si Alexandra Anghel.
In cazul in care se vor opera modificari in lotul echipei, acestea vor fi anuntate in timp util. Chiar daca este in tratament dupa entorsa suferita in cantonament, Adriana Sisca va face deplasarea in Bulgaria, urmand ca la ora meciurilor sa se decida daca ca evolua sau nu. Singura modificare ar fi inlocuirea Mihaelei Nemil cu Madalina Stan sau Elena Florea, in cazul in care prima sportiva ar continua sa acuze dureri la picior.
SEZON 2008-2009. Luni dimineata echipa Baschet Club Star a fost inscrisa oficial in Campionatul National Under 14, la feminin. Lotul gruparii din Capitala urmeaza sa se definitiveze cel mai tarziu pana
luni, 22 septembrie, data la care se va depunde la Federatia Romana de Baschet lista cu jucatoarele care vor evolua pentru B.C. Star in sezonul 2008-2009. Cum Alice Nita si Beatrice Roman sunt nascute in 1994, avand depasita varsta pentru Under 14, se va lua in considerare inscrierea clubului si in cadrul competitiei rezervata categoriei Under 16, insa o decizie in acest sens va fi luata abia miercuri.

Niciun comentariu: