marți, 23 septembrie 2008

CONFIRMARE. A doua participare la Viena

Marti dimineata echipa Baschet Club Star a fost inscrisa oficial la turneul international de la Viena. Competitia gazduita de capitala Austriei, din perioada
6-11 aprilie 2009, este cea mai importanta intrecere inter-cluburi din lume, la nivel de copii si juniori. Anual vin aici peste 400 de formatii si cinci mii de jucatori care se infrunta la toate categoriile de varsta, de la Under 12 si pana la Under 20.
Jucatoarele alb-rosii vor evolua in cadrul intrecerii feminine, la categoria Under 14, acolo unde au drept de joc baschetbaliste nascute in 1995 sau mai tinere. Conditiile de participare la aceasta intrecere sunt foarte stricte, fiecare sportiva urmand sa faca dovada varstei prin pasaport, licenta de joc din tara de unde provine si prin certificatul de nastere. Turneul se va desfasura dupa regulamentele federatiei internationale de specialitate, pentru toate categoriile de varsta.
FIBA Europe este partener oficial al acestei competitii de anvergura, care si-a asigurat, de-a lungul anilor, parteneriate cu firmele Nike, Spalding, Champion, Adidas si And1. Organizatorii primesc sprijinul Federatiei Austriece de Baschet, cea care colaboreaza cu toate forurile specializate din Europa, pentru a asigura o desfasurare perfecta a intrecerii.
Primele date referitoare la „Basketball Wien Osterturnier” au fost transmise deja catre clubul nostru, care are dreptul sa deplaseze o delegatie de 14 persoane, maxim 13 jucatoare si un antrenor. In limita locurilor disponibile, Baschet Club Star poate cere organizatorilor o suplimentare a locurilor, daca aceasta este facuta in timp util. Toate echipele trebuie sa ajunga la Viena in ziua de 6 aprilie, pana cel mai tarziu la ora 18.00, meciurile urmand sa inceapa o zi mai tarziu, pe 7 aprilie. Programul competitiei va fi transmis cluburilor care vor evolua in Austria pe 30 martie, iar ultima zi de achitare a taxelor de participare este 9 februarie 2009.
Baschet Club Star a mai participat la turneul international de la Viena in urma cu doi ani, atunci cand a ajuns pana in finala intrecerii, pe care a pierdut-o in fata echipei belgiene Fun Kids. La editia din 2007, jucatoarele alb-rosii au inregistrat sase victorii si o infrangere.

Niciun comentariu: