joi, 4 septembrie 2008

CANTONAMENT. Echipa a ajuns la Sinaia

Lotul echipei Baschet Club Star a ajuns joi la Sinaia. Jucatoarele alb-rosii s-au cazat la Casa Duca si spre seara s-au plimbat prin cunoscuta statiune montana. Simona Radantu, Adriana Sisca, Floriana Cristea si Mihaela Nemil au preferat sa intre intr-un
net-cafe, Mihaela Dragomir,
Nicoleta Constantinescu (foto), Denisa Fitero, Ioana Miroiu si Ioana Murea au vizitat magazinele din localitate, in timp ce Elena Florea si Alexandra Anghel au fost mai indecise, alegand, in cele din urma, sa se plimbe. Miruna Lala si Ana Maria Draghici au ales atat varianta netului cat si plimbarea.
Cum Roxana Mitroi, Madalina Stan si Alice Nita nu au putut sa ajunga la stagiul de pregatire centralizata, Baschet Club Star a deplasat la Sinaia 13 jucatoare, majoritatea dintre ele urmand sa mearga si la turneul international de la Ruse, din perioada 20-21 septembrie.
In seara zilei de joi nu a fost programat niciun antrenament. Vineri, 5 septembrie, jucatoarele alb-rosii vor avea trei sedinte de pregatire, doua de forta, afara, si una in sala, tehnico-tactica. Inca nu au fost stabilite orele celor trei antrenamente, insa acestea vor fi repartizate in mod egal in fiecare parte a zilei. In urmatoarele zece zile fetele vor avea programata zilnic, cate o sedinta tehnico-tactica in Sala Sporturilor din Sinaia, incepand cu ora 10.00.
Camerele au fost refacute, dupa cum urmeaza: Denisa Fitero, Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu, Ioana Murea si Mihaela Dragomir au ales sa stea impreuna, in timp ce Simona Radantu, Adriana Sisca, Alexandra Anghel si Floriana Cristea au decis sa formeze o alta camera. Miruna Lala, Ana Maria Draghici, Mihaela Nemil si Elena Florea au alcatuit cea de-a treia incinta, completand cele 13 locuri pentru Baschet Club Star.
Baschet Club Star va ramane in Sinaia pana pe 14 septembrie, data la care perioada de pregatire centralizata se va incheia. Conform programului de antrenament, fetele vor avea liber pe 15 septembrie, urmand ca pe
16 septembrie sa inceapa pregatirea in sala scolii 119 "Vasile Voiculescu", din Capitala, locul de antrenament al sportivelor alb-rosii.

Niciun comentariu: