vineri, 5 septembrie 2008

ANTRENAMENTE. S-a incheiat prima zi

Stagiul de pregatire centralizata al echipei Baschet Club Star a inceput vineri cu trei antrenamente. In urma cu cateva minute s-au incheiat toate sedintele fizice si tehnico-tactice programate, cea mai in forma jucatoare dovedindu-se a fi
Ioana Miroiu (foto), care si-a disputat intaietatea cu Simona Radantu, Ioana Murea si cu Denisa Fitero. Desi inca este nerefacuta, dupa o accidentare usoara suferita la streetball, Nicoleta Constantinescu s-a numarat printre sportivele care au reusit sa se pregateasca aproape perfect.
Mihaela Dragomir a inceput ziua cu o durere abdominala, fundasul alb-rosiilor revenindu-si pana la sedinta de pregatire fizica, care a avut loc langa cladirea telefericului de la Sinaia. Miruna Lala a surprins placut, centrul echipei Baschet Club Star fiind intr-o crestere de forma evidenta fata de anul trecut. Ana Maria Draghici si Alexandra Anghel au dovedit ca pot sa faca fata celor mai dificile antrenamente, cele doua dorind sa prinda un post de titular. La primul cantonament din cariera, Floriana Cristea a aratat ca are vointa de a trece peste cele mai dificile exercitii, un lucru deosebit pentru pivotul formatiei noastre. Singurele probleme din prima zi au fost cu Mihaela Nemil, noua componenta a Baschet Club Star acuzand dureri la piciorul drept, astfel ca maine ea va avea un program de pregatire separat, fiind menajata de staff-ul tehnic.
Sambata, baschetbalistele de la Star au programate patru antrenamente, dintre care doua vor fi de forta si unul tehnico-tactic, in sala. Dimineata, de la ora 7.00, timp de 20 de minute, va avea loc inviorarea, iar prima masa a zilei va fi la ora 8.00. Exista posibilitatea ca una din sedintele fizice sa aiba loc la Cota 1400, in cazul in care vremea va fi frumoasa, insa o decizie in acest sens va fi luata abia in cursul diminetii de sambata.

Niciun comentariu: