joi, 28 august 2008

STREETBALL. Din nou la Sport Arena

Sambata, 30 august, opt dintre cele
16 jucatoare din lotul Baschet Club Star vor participa la cel de-al patrulea turneu de la "Sport Arena". Un adevarat Campionat National de streetball, intrecerea este ultima etapa inaintea Mastersului, acolo unde se vor califica cele mai bune formatii de baschet de strada din Romania. Competitia este organizata in Bucuresti, la complexul sportiv din cadrul Institutului Politehnic. La categoria rezervata fetelor sub 14 ani, jucatoarele alb-rosii vor evolua in doua echipe. Ana Maria Draghici,
Nicoleta Constantinescu, Denisa Fitero si Mihaela Dragomir vor juca la Star.
Simona Radantu (foto, la minge), Madalina Stan, Roxana Mitroi si Ioana Murea sunt coechipiere la Red Star.
Repartizata in grupa B, Star le va avea ca adversare pe "Tic Tac", "X Team" si pe "Bebytzele". Este, fara indoiala, cea mai grea serie de la aceasta categorie, deoarece "Tic Tac" si "X Team" sunt doua echipe puternice, care au fost eliminate in turneul trecut de "Burn", formatia Lilianei Usurelu, cea care si-a adjudecat intrecerea. Pentru a se putea califica in fazele eliminatorii si pentru a putea spera la o eventuala calificare la Master, Star are nevoie de cel putin doua victorii in aceasta grupa. Meciurile vor incepe de la ora 9:30 si se vor disputa pe terenul Champion.
Pe terenul Ben Gay, de la ora 10:15, va debuta grupa C, serie in care sunt repartizate Red Star, "Girls Team" si "Si-a intrat". Interesant este faptul ca Ioana Murea, Roxana Mitroi, Madalina Stan si Simona Radantu au nevoie doar de o singura victorie pentru a accede pe tabloul final, cele patru fete fiind la un pas de Master, in conditiile in care reusesc sa paraseasca grupa fara a cunoaste infrangearea. Mai mult, daca vor ajunge in semifinale, jucatoarele de la Red Star isi vor asigura locul pentru turneul final din 26-28 septembrie, atunci cand se vor bate cele mai bune opt echipe de streetball.
METEO. Cum aceasta competitie se desfasoara in aer liber, pentru sambata se asteapta ploi in Capitala, mai ales in prima si a doua jumatate a zilei. Cerul va fi insa mai mult senin, iar precipitatiile vor fi trecatoare, sperand sa nu afecteze desfasurarea turneului.
CLASAMENTUL, dupa trei runde, este urmatorul: 1. Street Nations (78 p), 2. Girls Team (64 p), 3. Burn (58 p), 4-5. Republica Pluto si Ninteen (32 p), 6. X Team (28 p), 7. Hi5 (26 p), 8. Tic Tac (25), 9. Spargatoarele de nuci (20 p), 10-13. Red Star, Brainiacs, XOXO (14 p), 14-18. Star,
Eu, tu si ea, Good Karma, Alea mici din Campina si Black Cats (7 p).

Niciun comentariu: