joi, 17 iulie 2008

ANIVERSARE. La multi ani, Miruna!

Una dintre cele mai experimentate jucatoare ale Baschet Club Star, Miruna Lala (foto), isi serbeaza astazi ziua de nastere. Miruna s-a nascut pe 17 iulie 1995, la Bucuresti, si a ajuns la Star dintr-o intamplare, atunci nestiind ca va practica sport de performanta. Actualul capitan secund al alb-rosiilor a fost prezent la selectia organizata pe 20 septembrie 2006 in sala de educatie fizica si sport a scolii generale 119. Au fost, atunci, aproape 50 de posibile viitoare jucatoare, care si-au dorit sa practice baschetul.
Miruna Lala a debutat pentru Baschet Club Star pe 1 noiembrie 2006, atunci cand fetele antrenate de Valentin Bala au intalnit pe Royal Fun Bucuresti, acasa. Miru nu a marcat in acel meci, incheiat cu scorul de 55-9 pentru Star. Primele puncte ale centrului echipei noastre au venit pe 27 ianuarie 2007, in partida dintre B.C. Star si C.S.S. 4, scor 20-0, in cadrul Cupei Unirii, la minibaschet. Recordul de puncte marcate al jucatoarei este de 20 si a fost reusit pe 6 octombrie 2007, in jocul amical dintre Baschet Club Star si Scoala 119, selectionata masculina, scor 68-51.
Miruna Lala este una dintre cele mai tehnice jucatoare din lotul Baschet Club Star. Poate inscrie cu usurinta atat cu mana stanga cat si cu dreapta si stapaneste foarte bine procedeele pentru postul de centru si pentru cel de pivot. Este o sportiva care pune suflet in tot ceea ce face si nu vrea sa evolueze decat la actuala sa echipa, pentru care ar face aproape orice. Cu ocazia aniversarii celor 13 ani de viata, conducerea clubului ii ureaza sanatate, cat mai multe meciuri alaturi de B.C. Star, posibilitatea de a juca sezonul viitor la turneul final, indeplinirea tuturor dorintelor atat din plan sportiv cat si extrasportiv.
La multi ani, Miruna!

2 comentarii:

niko#4 spunea...

La multi ani MIRUU !!! :*:*:*:*

miky#5 spunea...

La multi ani miru sa ai parte de sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!:*:*:**:**