marți, 15 iulie 2008

NEGOCIERI. Tratative si cu alte jucatoare

Roxana Mitroi si Mihaela Nemil (foto, la minge) nu sunt ultimele nume noi din lotul Baschet Club Star. Chiar daca nu s-a rezolvat inca situatia acestora la Clubul Sportiv Scolar 6, cele doua par tot mai aproape de B.C. Star. Prima a evoluat sezonul trecut pe postul de coordonator de joc, in timp ce a doua a jucat foarte putin, ea fiind folosita ca centru. "CSS 6 va lua o hotarare definitiva in ceea ce le priveste pe Mihaela Nemil si pe Roxana Mitroi abia la inceputul lunii august. Pana atunci, sportivele se pregatesc deja cu noi. Este prematur sa spunem ca sunt transferate la echipa" a declarat Valentin Bala pentru site.
Mai mult, campania de transferuri a Baschet Club Star pare sa continue, conducatorii clubului fiind in discutii cu trei jucatoare de la doua formatii de top din Campionatul National feminin Under 14. Cum postul de fundas este ca si acoperit, se doreste aducerea la echipa a cel putin o extrema si un pivot. Din cate se pare, perioada din inter-sezon pare destul de benefica pentru B.C. Star, care ar putea debuta in noul sezon cu o formatie mult intarita fata de cea care a reusit sa cucereasca locul 14 in campionatul recent incheiat. "Nu vreau sa anuntam niciun nume inca. Trebuie sa vedem care este situatia noilor baschetbaliste, dupa care vom urma regulamentul Federatiei Romane de Baschet pentru a le legitima. Obiectivul nostru pentru 2009 este turneul final si trebuie sa ajungem acolo. Fetele vor avea concurenta pe posturi si asta nu poate sa fie decat un lucru foarte bun", a precizat Valentin Bala.
In luna iunie, Baschet Club Star a primit carnetele de joc si dezlegarile pentru sportivele Ioana Murea si Alexandra Anghel, care au venit de la C.S.S. 6. In sezonul 2008-2009, B.C. Star va inscrie 16 jucatoare la categoria de varsta sub 14 ani, in Campionatul National. Conform federatiei de specialitate, luna august va fi luna in care fiecare echipa isi va legaliza transferurile la FRB. Dupa ce aceasta procedura se va incheia, vor fi completate listele cu sportivele fiecarui club care va lua parte la Campionatul National feminin Under 14. Prima etapa ar urma sa aiba loc in luna octombrie 2008, iar turneul final in lunile mai-iunie 2009. Mingea oficiala de joc va fi Spalding si va fi personalizata cu sigla federatiei.

Niciun comentariu: