sâmbătă, 28 iunie 2008

RELAXARE. Inca un amical, inca o victorie

Chiar daca este vacanta, fetele de la Baschet Club Star au ales sa ramana in sala de sport, fie pentru antrenamente fie pentru cate un meci de verificare. Sambata seara, jucatoarele alb-rosiii au disputat o partida amicala cu selectionata Scolii 119 "Vasile Voiculescu", formatie alcatuita din baieti nascuti in anii 1992 si 1993, doar Mihai Micu avand 13 ani.
Nicoleta Constantinescu (foto) a evoluat perfect in intalnirea castiga de Baschet Club Star cu scorul de 82-77. Fundasul formatiei antrenate de Valentin Bala a pasat excelent pentru Ioana Murea si pentru Ioana Miroiu sau a patruns spre cos atunci cand a avut ocazia. In spatiul de trei secunde au inceput ca titulare Denisa Fitero si Roxana Mitroi, insa Floriana Cristea a intrat mai bine in meci, atunci cand a inlocuit-o pe Roxana Mitroi. Mai mult, Flori a punctat din "caciula" si a dat trei assisturi. Pivotul alb-rosiilor si-a mai trecut in cont si cinci recuperari.
Alexandra Anghel a debutat si ea pentru B.C. Star la grupa de junioare trei. Fosta componenta a Clubului Sportiv Scolar 6 a inscris sase puncte si a avut o evolutie buna la recuperare, acolo unde fetele antrenate de Valentin Bala au inceput sa castige mai multe mingi. "Denisa Fitero, Alexandra Anghel, Roxana Mitroi si Floriana Cristea sunt jucatoare de talie si acum reusim si noi sa castigam mai multe mingi pe urmarire, ceea ce este foarte bine. Ioana Murea a fost atenta la blocajul ofensiv si asta ma bucura foarte mult. Nu regret achizitiile facute, desi mai avem de rezolvat problema Roxanei Mitroi", a declarat Valentin Bala pentru site. La pauza mare scorul a fost 36-32 pentru adversari. Meciul a fost unul relaxant, in care s-a urmarit forma jucatoarelor. De la Baschet Club Star au evoluat: Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu, Ioana Murea, Denisa Fitero, Floriana Cristea, Alexandra Anghel si Elena Florea. A mai jucat Roxana Mitroi, sportiva legitimata la C.S.S. 6 Bucuresti, insa baschetbalista isi doreste sa ajunga la Baschet Club Star, in perioada de transferari.
CAMP. Patru jucatoare de la B.C. Star vor pleca luni la tabara de baschet organizata la Sfantu Gheorghe de Ildiko Vass. Acestea sunt: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Ioana Miroiu si Denisa Fitero.
Vom reveni cu un material despre ceea ce au facut fetele la acest camp, organizat in premiera pentru baschetul feminin din Romania.

Niciun comentariu: