duminică, 4 mai 2008

BUNDESLIGA. Wasserburg a fost de neoprit!

Baschet Club Star a prezentat, in exclusivitate, comentariul live al partidei dintre Saarlouis Royals si TSV 1880 Wasserburg, din cadrul finalei campionatului feminin al Germaniei. In primul joc, la Wasserburg, Saarlouis a invins cu 82-65 si a condus seria cu 1-0. In urma cu cateva minute, bavarezele s-au impus cu 91-69 la Saarlouis si Wasserburg a egalat finala la general, scorul fiind acum de 1-1.
Iata, mai jos, cele mai importante momente ale intalnirii. Diana Pop a marcat cinci puncte, a reusit sapte recuperari, a pasat decisiv de doua ori si si-a mai trecut in cont si patru interceptii.
A inceput meciul. Diana Pop este titulara la Wasserburg
Min 5 Wasserburg conduce cu 12-8, dupa un inceput fabulos al bavarezelor.
Min 6 Formatia la care evolueaza Dia Pop conduce cu 14-10 la Saarlouis. Dia a facut o recuperare ofensiva si a pasat apoi decisiv pentru 16-13.
Min 7 Ambele echipe au acumulat patru greseli. Wasserburg conduce cu 20-15, cea mai mare diferenta de pana acum. Corinne Berger are un inceput perfect.
Min 9 Oaspetele par de neoprit si conduc acum cu 25-15! Diana Pop este dublata la fiecare actiune de defensiva celor de la Saarlouis! Meciul este fantastic!
Min 10 Dupa primul sfert, Wasserburg conduce la Saarlouis cu 29-17! Dia Pop a marcat ultimele puncte pentru bavareze la Saarlouis! Royals nu se regaseste in timp ce TSV pare de neoprit.
Min 12 Rebecca Thoresen paseaza decisiv pentru 32-17. Saarlouis pare KO in aceste minute! Mai mult, o jucatoare de la Royals comite fault antisportiv, iar Thoresen pune alte puncte pe tabela. Alex Muller muta tabela pana la 40-17. In 120 de secunde Wasserburg a inscris opt puncte, fara a primi vreunul!
Min 13 Saarlouis revine in joc: 23-40, pe cateva greseli ale apararii din Wasserburg. Oaspetii cer time out. Au mai ramas 4:47 minute pana la pauza mare.
Min 16 Walters inscrie un cos cu fault pentru Wasserburg, dupa o interceptie a Dianei Pop, si tabela arata acum 43-25 pentru bavareze.
Min 18 Kuhn, Thoresen si Diana Pop puncteaza pe rand si pastreaza inca linistea in sala din Saarlouis, acolo unde Wasserburg are un ecart de 24 de puncte, scor 51-27! Dia si-a mai trecut in cont o recuperare ofensiva.
Min 20 Pauza mare. Wasserburg a evoluat perfect si conduce cu 52-30. Diana Pop a realizat inca o recuperare defensiva, ajutandu-si colegele mai ales in aparare.
Se reia meciul. Diana Pop este, in continuare, in formatia de baza
Min 21 Waulters inscrie pentru Wasserburg. Apoi si Kuhn reuseste un cos din actiune. Scorul capata proportii: 59-32 pentru echipa Dianei Pop!
Min 24 Corry Berger pune alte puncte pe tabela, Dia este imperiala in defensiva iar Wasserburg face spectacol la Saarlouis: 61-34!
Min 25 Diana Pop paseaza decisiv catre Waulters, care puncteaza pentru 67-40. TSV Wasserburg face spectacol, meciul pare jucat.
Min 28 Un nou cos pentru bavareze, dupa o interceptie a Dianei Pop. Tabela arata acum Saarlouis - Wasserburg 47-69!
Min 30 Un singur sfert a mai ramas pana ca Wasserburg sa egaleze scorul general. Bavarezele conduc cu 75-52. Diana Pop are trei greseli personale si a fosc schimbata.
Min 31 Dia Pop este tinuta pe banca pentru a fi odihnita. Bavarezele marcheaza din nou primele, ca la fiecare inceput de sfert, iar scorul
este 77-54. Doua minute nu se mai intampla nimic pe parchet.
Min 34 Meciul este jucat! Chiar daca au mai ramas sase minute, Wasserburg nu mai poate scapa victoria. Scorul este acum 79-60,
iar Dia Pop a mai facut o interceptie.
Min 36 Wasserburg conduce acum cu 83-63, iar Diana Pop a mai reusit inca o pasa decisiva catre Hibbert, care a marit diferenta la 85-63!
Min 38 Se asteapta sunetul sirenei. Wasserburg conduce cu 89-66.
Min 40 Wasserburg si-a luat revansa si a egalat seria la 1-1. Scorul final a fost 91-69 iar bavarezele au acum si avantajul terenului propriu, in cazul unui meci decisiv cu Saarlouis. Se joaca dupa sistemul "cel mai bun din trei meciuri". Urmatorul joc va avea loc sambata, 10 aprilie, la Badriahalle.

Niciun comentariu: