joi, 8 mai 2008

TURNEU. Alba Iulia sau Targu Secuiesc?

Au mai ramas 24 de ore pana la anuntarea oficiala a localitatii care va gazdui turneul final 9-16 al Campionatului National feminin
Under 14, unde si-a asigurat si calificarea si Baschet Club Star. Dupa un sezon obositor, jucatoarele
alb-rosiii mai au de disputat doar cinci meciuri pentru a-si depasi obiectivul propus la inceputul acestei editii: locul 16. Pana la aceasta ora, doua orase au sanse mari de a-si adjudeca ultima faza a campionatului: Alba Iulia si Targu Secuiesc. Decizia finala va fi luata insa abia vineri, spre seara, atunci cand Federatia Romana de Baschet va anunta localitatea care va organiza intrecrea. Initial si municipiul Bucuresti a fost in aceasta cursa de obtinere a turneului, insa, in aceeasi perioada, 21-25 mai, se desfasoara in Capitala prima grupa valorica, atat la feminin cat si la feminin, ceea ce ar inseamna ca numarul arbitrilor desemnati sa conduca intalnirile sa fie insuficient.
La turneul final 9-16 sunt calificate echipele Raptors Bucuresti, Phoenix Galati, CSS Targu Secuiesc, CSS Medias, toate acestea venind din Grupa Valorica A, si Liceul Mikes Kelemen Sfantu Gheorghe, Baschet Club Star, CSS Bacau si LPS Alba Iulia, formatii care au obtinut dreptul de participare din Grupa Valorica B. Din cate se pare, pana la aceasta ora, exista posibilitatea ca CSS Medias si CSS Bacau sa nu ajunga la competitie, ele urmand a fi inlocuite cu CSS Botosani si cu Baschet Club For You Reghin, insa acest lucru il vom sti abia maine, atunci cand federatia de specialitate va anunta oficial echipele si localitatea care va gazdui turneul.

Niciun comentariu: