sâmbătă, 3 mai 2008

LOT. Adriana Sisca si-a reluat pregatirea

Dupa ce a absentat la turneele semifinale de la Bucuresti si de la Sfantu Gheorghe, din cauza unor accidentari serioase la mana si la picior, Adriana Sisca (foto) si-a reluat, de sambata, antrenamentele. Centrul de la Baschet Club Star spera sa poata juca la turneul final, grupa 9-16, si a inceput sa se pregateasca la capacitate maxima. Chiar daca mai are unele probleme la picior, sportiva este increzatoare ca, de acum, va ajuta echipa. In acest sezon, Adriana Sisca a evoluat in 33 meciuri, amicale sau oficiale, din 52, cate a disputat, pana acum, B.C. Star. Nici in turneul din Germania baschetbalista nu a prins foarte multe minute pe parchet, ea fiind prezenta pe teren doar in partida pe care jucatoarele alb-rosiii au sustinut-o cu Bad Aibling, campioana Bundesligii la categoria Under 14.
In ceea ce priveste echipa, Baschet Club Star nu a avut vacanta in aceasta perioada in care s-au sarbatorit Sfintele Pasti. De marti, 29 aprilie, si pana duminica, 4 mai, baschetbalistele alb-rosiii s-au aflat in fiecare zi la antrenamente. Singurele jucatoare care au absentat in aceasta perioada au fost Madalina Stan si Ioana Miroiu, care nu s-au aflat in Bucuresti. In ceea ce priveste lotul care va face deplasarea la turneul final, din perioada 21-25 mai, acesta va fi definitivat la sfarsitul saptamanii viitoare, cel mai tarziu pe data de 10 mai, insa, cu siguranta, Mihaela Dragomir, Miruna Lala,
Ana Maria Draghici, Adriana Sisca, Beatrice Roman, Floriana Cristea, Simona Radantu, Denisa Fitero si posibil si Elena Florea vor fi prezente la competitie. O decizie in ceea ce le priveste pe Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu, Corina Rupa, Alice Nita si Madalina Stan va fi luata pana la data anuntata mai sus.

Un comentariu:

ioana#11 spunea...

ma bucur ca incepi din nou antrenamentele.....sunt sigura ca o sa iti rvii foarte repede:*