marți, 8 aprilie 2008

MVP. Mihaela Dragomir nu a deceptionat

Turneul international de la Wasserburg s-a incheiat. Jucatoarele de la Baschet Club Star s-au intors inca de duminica seara in Capitala si, incepand de astazi, de la ora 19:00, vor reintra in programul normal de pregatire. Fara indoiala, cele mai bune sportive din Germania au fost Mihaela Dragomir si Miruna Lala (foto), cele doua baschetbaliste evoluand constant in cele cinci zile ale intrecerii. Mihaela Dragomir a inscris 27 de puncte in patru intalniri, avand o medie de 6,75 puncte pe meci, fiind, de departe, MVP-ul gruparii din Bucuresti. Mai mult, extrema alb-rosiilor a fost si cea mai constanta in defensiva, capitol la care Baschet Club Star a cam avut de suferit. In ultimul meci, cel cu TSV Wasseburg, din Badriahalle, Mihaela a jucat si pe postul de coordonator de joc.
Miruna Lala a reusit 21 de puncte, 5,25 pe meci, insa centrul nostru i-a impresionat pe organizatori deoarece stapaneste foarte bine procedeele necesare unui pivot veritabil. O alta jucatoare care s-a remarcat in Germania a fost Denisa Fitero, aceasta avand o medie de sapte puncte si cinci recuperari pe meci, totalizand 28 de puncte si 20 de recuperari in aceasta intrecere. Problemele de concentrare din anumite meciuri au facut insa ca Denisa sa nu poata juca la capacitatea sa maxima in toate partidele disputate, neavand o evolutie constanta. Chiar daca a inscris
27 de puncte in turneu (6,75 pe meci), Ioana Miroiu nu s-a concentrat foarte mult in ofensiva, acolo unde a gresit mingi importante in anumite situatii de joc. Fundasul Baschet Club Star va trebui sa-si ia revansa la turneul semifinal de la Sfantu Gheorghe, din cadrul Campionatului National Under 14, de la finele acestei saptamani. Jucatoarele alb-rosiii au programate patru antrenamente in aceasta saptamana, urmand ca vineri seara sau sambata dimineata sa se plece spre Sfantu Gheorghe.

Niciun comentariu: