miercuri, 9 aprilie 2008

INFO. Royal Fun a declarat forfait!

Pentru cel de-al doilea turneu semifinal de la Sfantu Gheorghe, care conteaza pentru Campionatul National feminin Under 14, Grupa Valorica B, seria A, s-a anuntat ca Royal Fun Bucuresti nu va mai participa! In aceste conditii, gruparea din Capitala va pierde toate meciurile cu 0-20 si va fi declasata, urmand sa ocupe ultimul loc, fara niciun punct. Teoretic, pentru a se califica la turneul final 9-16, Baschet Club Star poate sa piarda in ambele intalniri pe care le va disputa in Covasna, cu conditia ca CSS 6 sa nu invinga in meciul direct la o diferenta mai mare de 25 de puncte, deoarece in tur BC Star a invins cu 38-14.
Din lotul alb-rosiilor va lipsi Adriana Sisca, care are probleme la bratul stang, acesta fiind fixat, pentru a treia oara in ultimele doua luni, intr-o atela ghipsata. Extrema de la Star va avea de recuperat apoi doua saptamani, dupa care va putea reintra pe teren. Conducerea tehnica intentioneaza ca la acest turneu sa ruleze mai mult jucatoarele care si anul viitor vor face parte din lotul care va evolua la categoria de varsta sub 14 ani, acolo unde se spera la o calificare in primele opt formatii din tara.
Floriana Cristea (foto, nr. 10) ar putea incepe ca titulara in ambele intalniri de la Sfantu Gheorghe, iar Elena Florea sa prinda si ea mult mai multe minute pe parchet. Beatrice Roman mai are de ispasit o etapa de suspendare si nu va fi pe foaia de arbitraj in partida dintre Baschet Club Star si CSS 6 Bucuresti. Fetele antrenate de Valentin Bala vor avea maine, de la ora 19:00, un meci amical cu selectionata masculina a Scolii 119 iar sambata dimineata, de la ora 8:30, vor pleca spre Covasna.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.