joi, 6 martie 2008

TURNEU. Programul din Germania

Peste aproximativ trei saptamani, in perioada 31 martie - 6 aprilie, Baschet Club Star va participa la turneul international feminin de la Wasserburg, din Germania, intrecere rezervata jucatoarelor care fac parte din categoria de varsta sub 14 ani. Delegatia formatiei noastre va parasi Bucurestiul pe
31 martie, la ora 13:55, cu o cursa de linie a companiei Tarom, si va ajunge la Munchen in aceeasi zi, la ora 16:00, ora locala. De acolo, romancele vor fi asteptate de oficialii clubului bavarez, urmand ca la ora 19:30 sa ajunga la Wasserburg. Fetele antrenate de Valentin Bala se vor caza la baza locala "Fit & Fun". Seara, intreaga delegatie va avea program de voie.
Competitia va debuta a doua zi, pe 1 aprilie, atunci cand Baschet Club Star va evolua in fata team-ului gazda, TSV 1860 Wasserburg. Partida va incepe la ora 18:30 (ora 19:30 in Romania) si se va desfasura in sala colegiului din superbul orasel german. A doua zi, de la aceeasi ora, B.C. Star va intalni la Wasserburg pe Jahn Munchen. Echipele din Wasserburg si din Munchen vor participa in acest an si la Turneul International de la Viena, intrecere la care, anul trecut, Baschet Club Star a obtinut locul al doilea. Pe 3 aprilie B.C. Star o va avea ca adversara tot pe TSW 1860, din localitate, intr-un meci care va incepe la ora 17:00, ora 18:00 in Romania. Vineri, 4 aprilie, jucatoarele alb-rosiii vor juca la Bad Aibling, la ora 18:00, ora Romaniei, ultimul meci din turneu.
Delegatia Baschet Club Star va asista sambata, 5 aprilie, de la ora 18:00, ora locala, la primul joc din cadrul play-off-ului Bundesligii la baschet feminin. "Va fi o premiera pentru sportul cu mingea la cos din tara noastra. Fetele vor putea vedea pe viu campioana en titre a Germaniei, TSV 1860 Wasserburg, formatie la care este legitimata si Diana Pop, una dintre cele mai bune baschetbaliste din Romania. Pentru prima oara, o echipa de junioare din Romania va asista la un joc din Bundesliga, un campionat superb cu meciuri de un nivel tehnico-tactic incredibil", ne-a declarat Valentin Bala. B.C. Star se va intoarce in tara pe 6 aprilie, la ora 19:30.

Niciun comentariu: