joi, 6 martie 2008

CAMPIONAT. Astazi ne aflam adversarii

Dupa ce s-a clasat pe locul patru in seria A, din Grupa Valorica A, Baschet Club Star isi va disputa acum meciurile din cadrul Campionatului National feminin Under 14 pentru locurile 9-16. In cursul zilei de astazi, la federatia de specialitate, va avea loc tragerea la sorti a seriilor pentru echipele care se bat la calificarea pentru turneul final 9-16, Grupa Valorica B. Pana la aceasta ora nu se stie sigur daca vor fi opt sau zece formatii care sa se lupte pentru un loc in cea de-a doua jumatate a clasamentului. La debutul sezonului au fost inscrise in competiei 28 de cluburi din toata tara, B.C. Star fiind un team care si-a propus, ca obiectiv, doar calificarea din grupele preliminarii. "Acum putem mai mult cu siguranta si ne si dorim sa ne clasam cat mai sus. Eu cred ca fetele pot sa faca meciuri foarte bune", a declarat pentru site Mihaela Dragomir.
Din cate se pare, doua echipe nu vor mai continua campionatul, avand probleme financiare. In aceste conditii s-ar putea ca sa nu se mai traga la sorti trei grupe a cate trei echipe, respectiv una de patru, si sa se dispute un turneu de opt formatii, in care primele patru sa se califice direct la turneul final 9-16. Primul turneu urmeaza a se disputa in perioada
9-13 aprilie, iar cel pentru locurile 9-16 sa aiba loc la finele lunii aprilie sau inceputul lunii mai. Locatiile acestor competitii se vor face publice cu maxim 21 de zile inainte de intrecere.

Niciun comentariu: